onsdag 27 maj 2009

Snart är det dax för att i håret sätta en sax!

Så har jag då slagit ned arslet en kort sekund för att uppdatera er från mitt händelserika liv...öööh? Har tagit en morgonpromenad. Det finns många plus men också en hel del minus när sommaren kommer. Ett plus är ju såklart att naturen väcks till liv och lukterna kommer fram och fåglarna kvittrar. Kvittrar och kvittrar, måste lägga in en kommentar här. Är det tranor eller gäss tro...hmm.....ja skit samma något utav det iaf....som skriker så sjön självsvänger. Antingen är de så sugna på varann att de måste skrika ut sin längtan eller så har de kommit på att simkursen de tog i våras var en bluff och att de helt enkelt håller på att drunkna i vattnet. Jag vet inte vilket men det låter hemskt och jag får en anledning att vara glad för att vi inte bor alldeles vid vattnet. Tänk att vakna med BRÖÖÖÖÖP BRÖÖÖÖÖP varenda morgon. Shit!
Ett minus är heeeelt klart alla kusar som ENVISAS med att flyga in i min NÄSA när jag går! Vafan ska de DIT och göra?? Äta? De har även en förkärlek till att fastna i mina ögonfransar. Jag har ingen direkt teori men helt säker är jag dock att jag varken plöjer fram så fort att de inte har en chans att väja, och dessutom har jag inte SÅ långa ögonfransar att de inte kan vika av innan jag fladdrar förbi. Hade kanske förstått det om jag varje morgon tog mig tid till att smeta in fransarna med nån sån där mega-super-lash-gör-dina-ögonfransar-så-jävla-långa-att-de-blir-svåra-att-blinka-med-mascara....puh......meeeen när jag tänker efter så inhandlades sista mascaran för typ ett-två år sedan och finns förmodligen inte längre ens att se i butik. Rariteter kära vänner!

Eller så börjar jag bara förfalla, jag vet inte jag. Kanske börjar gubbacillerna rub of on me? Näääee man kan skylla mycket på det manliga släktet, impotensen till exempel eller alla världskrig eller kvinnors pms.....meeeen där går gränsen :)
Idag ska jag i alla fall träna, tokleta efter en 80-talsoutfit som jag ska ha på firmafesten på lördag OCH jag ska ÄNTLIGEN KLIPPA MIG! Är nervös som fan för det var länge sen jag hade en frisyr. Förr var jag ju alltid lite spacead i skallen, nu har jag varit "släng-å-häng" frippans vän för en evighet längre än döden men nu ska det alltså bli ändring på det! LOVAR att lägga upp bilder på hur det blev.....vare sig jag kommer skratta eller gråta haha! Har dock FULLT förtroende för Ulrika, hon är mästerlig med saxen. Undra om jag varit en besvärlig kund för Emelie som har klippt mig under en längre tid bytte först arbetsplats och sen FLYTTADE HON fanimej ÅTTA mil och startade eget.....var det för att slippa mig tro? Egotrippad som jag är och dessutom tjej så tror jag ju att världen kretsar kring mina fotknölar :) Nej jag bara skojar, jag tror INTE att det beror på mig. Har dock hört att det går jäkligt bra för henne och en vacker dag ska jag ta mig en tur dit också för att få skallen trimmad, be sure of it!

2 kommentarer:

  1. Vill bara upplysa tösen att tranjävlarna inte bara kriker vid attnet. De klarar det lika bra på pärlandet tidigt på morgonen. :/

    Kram Bror

    SvaraRadera
  2. Nu fattar jag inte alls......KRIKER vid ATTNET????? ;) Love ya bro!

    SvaraRadera