tisdag 5 maj 2009

Naiv och döv?

Haha jag hörde en KANONLÅT på radion när vi åkte till Stockholm, Milow med "Ayo technology", ni BÖR lyssna på den HÄR! Det roliga var att jag, som tycker att texter gör 90% av låten ungefär, tänkte "wow vicken superb text". Trodde nämligen att han sjöng "Ayo I´m tired of using technology won´t you SIT DOWN AND TALK WITH ME"........När jag sen satt hemma och lyssnade så är ju verkligheten denna: "Won´t you sit down ON TOP OF ME". Oh yeah! Jag trodde ju att den handlade om att han var less på internet, mail, sms...ja den varianten och ville ha tjejen in real life, talking one on one liksom. Jojo....men den är i alla fall snorbra och texten är fortfarande lysande, fast historien fick en annan vändning :)

Undrar om jag är born to be naiv. Den här svininfluensan verkar ha satt världen i gungning rejält, själv har jag bara gungat på finlandsfärjans dansgolv. ÄR det normalt att hispa upp sig rejält, stänga dörren, låsa den med superlim och aldrig visa sig utanför den igen så fort en sån här grej händer? Jag har inte varit ett dugg orolig. I och för sig har jag varit för snål att följa kvällstidningarnas hetsrubriker men ändå. Är det mig det är fel på eller resten av världen? Jag var inte ens orolig när vi åkte till Bali och utrikesdepartementet (eller dylikt) gick ut med en varning och en önskan om att svenskar bör stanna hemma och inte bege sig dit eftersom det fanns anknytningar mellan en bomb och Bali. Hur det hängde ihop kommer jag inte riktigt ihåg, om det var en bomb som var menad för Bali, om han som de grep hade personlig anknytning till Bali eller om det var så att han de grep grep de PÅ Bali och att han var terrorist. Något åt det hållet var det i alla fall.
Jag oroar mig inte heller för om det ska hända en olycka när Arne är ute och kör bil sent på natten eller sådana saker. Är det en bra eller dålig grej? Är jag for naiv att se farorna där ute eller är jag lyckligt odrabbad av att ängslas? Däremot skulle jag ALDRIG gå hem ensam från krogen eller vistas ensam över huvudtaget sent på kvällarna i stan eller andra mörka suspekta platser. Här ute känns det dock annorlunda, en trevlig atmosfär bäddar in min omnejd. Men visst, jag är lite harig när det kommer till folk samtidigt som jag vill tro alla om gott. At first!

Träningen är återigen i fokus. Är sjukt trött och tänker gå och lägga mig klockan åtta ikväll. Har ju klivit upp halv fem både igår och idag för att hinna med promenad och styrka igår och en springtur idag. Promenaden idag uteblir. vädret suger och jag måste elda, tvätta lite och laga mat. Sen däckar jag nog i soffan rejält! See ya!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar