torsdag 21 maj 2009

Regnet bara öser ner...

Så var nätterna äntligen avklarade. Eller äntligen och äntligen, helgens 12h-skift är inget jag ser fram emot. Har alltid lite småångest innan de drar igång men sen brukar det faktiskt gå bra och rätt fort. Snart lite långledig igen wiiha!

Igår var en riktig pissdag! Först sov jag dåligt så jag var trött och grinig för mig själv hela dagen. Tänkte att det där försvinner när jag åker och tränar. Glider in på gymmet vid åtta, inga bilar nästan vad skönt! Börjar dock ana oråd....jahaaaa så de STÄNGER KLOCKAN SJU IKVÄLL!!! Men duuuu!! Så det var bara att vända nosen mot jobbet. Det finns ju lite träningsgrejer där också, uråldriga visserligen samt att jag inte fick bort vikterna från en hantel eftersom låsningen inte fanns att hitta. Jag cyklade en halvtimme istället för springa ute gick inget vidare då jag inte hade skorna med plus att det regnade som satan. Sen jävlades det på jobbet också, det var iofs lite skoj för det är roligt när det jävlas lite lagom så man lär sig nåt och får tänka lite extra. Sen var det dags för hemfärd. Vad ska hända för skit nu då? Vi har en praktikant som ville åka med in till stan så vi åkte lite tidigare än vanligt. Skönt, då hinner jag hem och sova lite extra länge idag. Då ringer Erica som också jobbat natt. Hon slutade sju istället för åtta och inga bussar gick hem förrän en timme senare. Jaha då var det dags för taxi Målsta att rycka ut. Var ju inte hennes fel men shit vad drygt det var att åka TILLBAKA samma väg som man nyss kom! Linserna satt som skit i huvudet, såg knappt något med ena ögat. Så som en vägpirat drog blyfot fram. Kom hem åtta, GODNATT!

Så nu sitter jag här......har inget speciellt att göra idag. Vädret suger....undra om man ska hälsa på någon ikväll? Är det ens någon hemma nu när det är långhelg? Har ju ingen pejl på det när man jobbar som man gör. Hatar när jag bara skriver totalt värdelöst vetande! Men jag blir tom i skallen efter nattjobb. Lever utanför resten av världen liksom. På återseende babies!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar