tisdag 2 februari 2010

Bildcollage

Nedan ser ni ett litet collage av vad som pågått här den senaste veckan. Det är lite blandade före och efter-bilder. Ni får själva lista ut vilka som är vad :)
Posted by Picasa
Golvet är snart färdiglagt, kaminen är målad, tapeterna är på plats, jag har börjat sortera köksmodulerna, dörrarna ska dit och sen är det bara att börja skruva skåp. Känns dock fortfarande som en evighet innan vi kan börja använda köket meeeeen det kommer sakta men säkert.
Idag har jag dock haft en liten sovmorgon. Det är konstigt hur man tänker när man jobbar skift. Man tror att man är någon slags supermänniska som kan BÅDE jobba på jobbet OCH hemma. Jag har kört på och hjälpt Göran varenda liten ledig sekund. Jag har stigit upp tidigt för att vara med från början, dels för att jag vill lära mig hur en riktig snickare tänker men även såklart för att det är roligt och jag vill ju att det ska gå så fort som möjligt. Helgen på jobbet var rätt knäckande och igår kände jag att näee jag måste få sova ut EN dag!! Så det gjorde jag, eller jag vaknade ju flera gånger av alla ljud men på det stora hela känner jag mig lite piggare....tror jag.
Nu ska jag bege mig tillbaka till köksarbetet. Svårt att hålla sig därifrån också :) Inga andra roliga reflektioner får ni från mig idag heller tyvärr. Jag LOVAR att skärpa mig och det snarast!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar