fredag 5 oktober 2012

A little taste of home....

Jag gillar överraskningar, och då måste det inte vara dyrt och pråligt som "hej jag tänkte bjuda dig på en 7-rätters på"....ja nu kommer jag inte ens på någon fancy restaurang, så bra är jag haha, men tänk er in i situationen...."där allt är av guld och du får hjälp att skära upp maten"-kind of thing.
Nej huvudsaken är att det kommer från hjärtat, stort som smått. Spontana saker helt enkelt.

Idag fick jag vara med om en högst välkommen spontan grej! Har nämligen nyss kommit tillbaka efter att ha varit in och träffat Fredrik, min bästaste av alla bästa träningskompis!! Han kom igår och drar idag, så det var en ren tur att vi hann ses! Gjorde ju inte hemlängtan mindre, men man får ta det good with the bad så att säga.

Annars?
Jo annars ska jag snart ta mig, till fots på något sätt, antingen springer jag eller går, till jobbet för lite administrativt arbete. Det är fredag idag och jag har inga planer på att stanna där i flera timmar, men jag märker att det är svårt att avbryta saker när man har ett flytande schema. "Jag ska bara".....och "kanske kan jag fixa det här".....är sådant som smyger sig på. Jag vill försöka utnyttja tiden till att vara förberedd, I guess. Just nu simmar jag mest runt, runt och tycker inte att jag får något vettigt gjort alls.

Detta är vad jag kallar för ett "värdelöst-vetande-inlägg", sådana jag brukar be om ursäkt för, så också idag. Jag kanske återkommer med något mer inspirerande och roligt senare. Until then...tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar