onsdag 3 oktober 2012

True Sports and Adventures


Truesports.se



I måndags började jag min första dag på True Sports and Adventure. För er som inte har någon aning ska jag berätta lite om själva konceptet och hur vi jobbar.
Träning ska inte vara en bestraffning, utan en upplevelse och då av njutfull sort. Den ska vara enkel, naturlig och kunna utföras var man än befinner sig. Back to the roots, back to basic. Inga begränsningar, inga låsningar. Inga pekpinnar, inga måsten. Bara ren och skär kärlek till det våra kroppar är byggda för: rörelse!

Ett nyckelord är NATURLIG. Träningen ska vara naturlig och maten ska vara naturlig. Inget krångel eller konstigheter. Det mesta i livet är krångligt och fyllt med tvång, så hur tror vi då på allvar att vi ska kunna tvinga in ÄNNU en till grej som ska sammankopplas med samma känslor?? Nej, återigen, back to basic, back to enkelheten.
Vi tänker outside the box. Det går att träna överallt, i skogen, i en lekpark, med endast en sten som redskap......allt går bara man ser möjligheterna!

Kan verkligen varmt rekommendera ett besök hos oss! Vi finns på S:t Eriksgatan 50. Gratis konsultation erbjuds, så vad finns det egentligen att fundera på? Kom och gör ett besök och förändra ditt liv. För evigt, inte bara för stunden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar