torsdag 25 oktober 2012

Igen...igår när ni satt i soffan och halvsov....

....var jag på den HÄR mannens föreläsning!
 
 
 
Vem fan är det där????
Undrar förmodligen 98% av er nu, och sure thing, can´t blame you, för man ser oftast det man själv är intresserad av. Nu tycker ju jag dock att ALLA borde vara intresserade av sin egen hälsa, men det är fan inte att se som självklart. Ungefär som när jag stod och delade ut flyers och frågade folk om de var "intresserade av träning ,kost och hälsa", och alla, nja de flesta iaf, svarade "NÄÄÄÄ!" Ehhh....nää..hää? Okej, då ställer jag en motfråga!
 
"Är det alltså okej att jag ger dig hundmat de kommande fyra veckorna?"
 
Haha!
Men okej, jag förstår omständigheterna. Jag skulle nog också instinktivt säga nej till allt som störde mig i min framfart här i livet.
 
Åter till denne enastående snubbe. Jonas Colting.
Om ni har möjlighet så tycker jag absolut att ni bör spendera några timmar av era liv till att lyssna på honom. Nu är jag kanske rätt partisk då jag själv delar ungefär exakt alla tankar han själv verkar ha gällande mat, träningsfilosofi och hälsa. Han skiljer på hälsa och prestation, han delar inte ut några pekpinnar, han bara rätt och slätt upplyser människor om det faktum att vi blir mer och mer sjuka och roten till det är inte fett. Sen får ni tycka vad ni vill, tro på vad ni vill, äta vafan ni vill. Japp!
 
Så det var det jag gjorde igår, on my own.
Idag åker jag till El Stockholmo igen för ett pitstop innan jag drar vidare igen till varmare breddgrader. Har inte tid att dra den storyn nu så jag gör det imorgon istället!
Tjing tjing!

2 kommentarer:

  1. Karin Påhlsson25 oktober, 2012

    Gillar också honom Malin! Var han i Sundsvall? Jag missade helt isåfall, SYND!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Karin!
      Åh vad synd att jag inte visste det, hade varit roligt att slippa gå själv! Ja han var där igårkväll på Scandic Nord. Ruskigt bra föreläsare!!!!!

      Radera