söndag 7 oktober 2012

Att det ska vara så förbannat svårt!!

Att skriva om sådant som jag känner!! Jag brukar ju vara skitbra på det! Eller, let´s face it, jag har faktiskt aldrig varit bra på att skriva när jag känner såhär. Det är lätt att uttrycka ilska, ironi, glada sköna toner eller bara allmänt krafs, men när det blir FÖR privat, ja då förvandlas jag till en dyfunktionell dyslektiker (hmm då kanske man KAN skriva, en dysfunktionell dyslektiker borde i rimlighetens namn vara rätt okej med svenskan men vafan, det låter bra att säga det så bare with me), med tourettes syndrom fast tvärtom, jag vill alltså inte uttrycka mig alls. Eller jag vill, men kan inte.

Så här sitter jag nu. Med en hel massa ord och feelings som inte får något utlopp. På ett sätt kanske det är bra att jag har en massa andra saker som blockerar och tar plats. Jag kanske behöver det. Inte fundera på en stund, det vore något nytt och uppfriskande. Japp, jag tror jag ska testa på det ett tag.

Så om ni tycker att det är rätt ordfattigt här på bloggen, eller att ni inte riktigt får någon djupare kontakt med mitt inre......ja då har ni förmodligen helt rätt!

Imorgon kommer jag dock att dra igång en liten serie inom träning och kost. Häng med vetja, ni kanske får lite uppslag, inspiration och träningsglädje. Om inte annat så bjuder jag på fina bilder :)

SofflägePUNKTnu så tjing på en stund!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar