fredag 11 september 2009

Brödbak och Takidaförsvar

Jag är så jäkla förbannad! VARFÖR VARFÖR VARFÖR får jag inte SOVA när jag jobbar nätter? Ska jag kanske straffas för att jag oftast är vaken tidigt och lägger mig i normal tid? Antar att det kan bero på det, att jag sällan är uppe länge därför blir det svårt att sova på dagtid när jag vanligtvis brukar vara uppe. Suck. Mormor brukar säga "Det är inget som är så tokigt att det inte är bra för nåt" men jag undrar vad som är bra med det här?

Eggade upp mig lite när jag läste ST i morse också. En snubbe, Thomas Björling har kommenterat Takidas val av att inte ställa upp i någon intervju med den oooo så stooooora tidningen. Jag har kommenterat det HÄR för er som vill läsa :) Fattar inte att ingen bara kan kliva in a la Arnold eller Seagal och bara meja ned alla trångsynta musiktankar i den här stan. Har malt på om det förut så jag tror inte att jag orkar göra det igen men jag är heeeelt klart på Takidas sida. Finns det något bättre "fuck you" än deras i modern tid? WOOAH!


För övrigt, det där brödet som jag pratade om igår. Bildbevis på att jag faktiskt bakat det ser ni nedan:
Ser inte alltför överjävligt ut va? Tyckte jag också....tills jag SMAKADE skiten!! Riktigt deprimerande när inte ens ÖGAT kan lura mig till att det är ett "vanligt" bröd. Det är de där linfröna jag inte kan med har jag märkt, får ju allt att smaka träolja. Det blir liksom oljigt i truten när jag smakat. Kanske kan använda det till att smörja gångjärnen till toadörren med det? Hade ju köpt en mortel, smarta jag tänkte vara före min egen hjärna och införskaffa mig detta fantastiska köksverktyg. Det var ju bara en liiiiten petitess....linfröna gick ju för tusan inte att mosa!!!! Körde med handmixern, då blev det lite bättre men det var ju inget som hjälpte mot smaken. Ska testa att strunta i de där linfröna och göra på grahamsmjöl eller något annat nyttigt, dinkel kanske? Hur tusan ska man veta vilket mjöl som är nyttigast? Efter en snabb googling läser jag att dinkel är det bästa säderkornet. Bästa....bästa enligt vilka riktlinjer? Blir till att studera i natt tror jag. Kanske man kan slänga i lite rivna morötter, russin och liknande. Kanske inte blir lika kolhydratfattigt men as a matter of fact....I don´t give a fuck för BRÖD MÅSTE jag ha! I alla fall i små doser tänker jag tillåta det.
Nu ska jag ta igen lite tvtittande innan jag måste plana iväg till jobbet igen. Scheisse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar