onsdag 30 september 2009

Idag är ingen vanlig dag.....

...för den som fyller år är JAG! Grattis Malin till ännu ett fabulöst successfullt år med enorma framgångar både spirituellt och ekonomiskt......eller inte men det har inte varit ett så himla tokigt år måste jag säga! :) Tjugoåtta pannor har lagts på mitt livs tak och jag har ingen åldersnoja....än.

Denna dag började alldeles alldeles underbart! Min älskling klev upp tidigare än vanligt. Jag hörde att det slamrade lite i köket men stentrött som jag var somnade jag om och vaknade till sång och kaffedoft.
Arne kom in med en bricka med kaffe, räkmackor och två små ljus och ett PAKET!!!!!
Jag ÄLSKAR paket! Stora som små, hårda som mjuka, skit samma så länge det finns ett papper runt om som går att slita upp. Helst ska det vara lite lagom krångligt inslaget också så att det tar tid att öppna. Blir dock vansinnig på de som beter sig som om de ska spara papperet för omslagning...här slits det och rivs som om sista dagen vore kommen.
Fick en heeeelt perfekt present, en fitnessboll. Kan det finnas en mer passande present till en sån som jag? :) Ska väl vara ett komplett gym då men det här duger alldeles utmärkt hihi. Arne motiverade det med orden "Jag vill ha dig hemma mer". Jag tror jag hajar piken :)

Snygga bilder på mig I KNOW! Men jag är NYVAKEN och inte van vid ljuset give me a break!

Jag kommer ihåg första året vi firade min födelsedag tillsammans. Jag är liksom van vid att bli riktigt bortskämd, det har jag hemifrån. När man fyller år ska man bli bjuden på tårta, folk kommer på besök, själv gör man ingenting förutom att existera, öppna paket och bara le glatt till da crowd. Första året vi bodde ihop var jag helt färdig på min födelsedag. Jag hade städat, handlat och fixat tårta och grejer. Arne jobbade så han kunde inte hjälpa mig. Fick en skiva med han den där Jamie som var med i Beverly Hills ett tag, Arne trodde att jag diggade honom starkt. Det gjorde jag nu inte men tanken var ju fin :) Kommer ihåg att jag låg i soffan och grät och undrade om det var såhär det skulle vara att fylla år som vuxen. Skitlöjligt jag VET! Men ibland är inte verkligheten som man önskar. Tror även att det där med att känslan av att bli firad hänger ihop med hur det var i skolan. Dagen man fyllde år var den dag man kunde vara helt säker på att vara totalt rakt igenom omtyckt. Då var alla snälla, man fick ha kalas och allt var rosenrött för en dag.
Nu ska jag åka och handla och baka lite olika tårtor. Först lite mat efter min HIIT-pass. Fler bilder kommer under dagen!

1 kommentar:

  1. Grattis på födelsedagen!
    Hoppas du blir uppvaktad ordentligt....
    Loke skickar en bamse kram //Erika

    SvaraRadera