måndag 14 september 2009

Pigg idag trött ikväll

Japp så har man då avklarat ännu en dag. Steg upp klockan tolv, åt lite, drog iväg och tränade, hem, städa sovrummet, bytte sängkläder, lagade mat, tvättade, plockade ur diskmaskin och DAMN THE MAN vad trött jag är nu! Tänkte för mig själv förut att jajamän det här går ju finemang det, känner mig inte ett dugg seg trots att de senaste dagarna har känts som att jag malts fram genom en mangel för att bli utspottad i en slemhög. Jo pytt ja! När jag mellanlandade i soffan efter middagen så for ögonen ihop utan hjälp. Hoppas bara att jag orkar hålla mig vaken ett tag till så jag kan umgås lite med Arne och se Färjan. Håkan är så MAKALÖST befriande osvensk, got to love him! Har sagt det förut men ååååh tänk om man hade honom som polare. Tänk vilka sjuka grejer man skulle få vara med om. Go Håkan go!

Imorgon blir det en morgonlöptur. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag vill uppnå med löpningen. Bättre kondition givetvis men det finns ju olika nivåer av det också. Vill jag kunna springa långt, vara uthållig, eller vill jag kunna springa snabbt och explosivt? Och HUR ska jag uppnå det jag nu kommer fram till ska bli mitt mål? Ska jag satsa på korta, snabba turer, intrvaller, långdistanspass? Ja herregud inte undra på att man blir sjuk i huvudet av alla val. Läste i en tidning nånstans att hjärnan gjorde uppemot hmm var det 800 val under en dag tro? Ja väldigt många var det i alla fall. Tänk er då jag, ståendes mitt i smeten, jag som måste ta en debatt med mig själv huruvida jag ska byta tandborste idag eller imorgon!

Nej nu vill Arne ha med mig att krypa uppe på vinden. Det smäller lite märkligt i huset ikväll så det kanske borde undersökas. Antar att vi märker om en vägg rasar in meeeen i förebyggande syfte kanske vi tar en tur. Kan ju hända att vi fångat Grinchen i skorstenen?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar