onsdag 9 september 2009

Jon Sindenius

För er som såg Idol igår kanske redan nu känner igen det namnet. HERREJESUS vilken snubbe! Tjugoettår gammal och med ett självklart lugn i kropp och sinne glider han bara in och dominerar allt! Snacka om att jag blir avis. Inte enbart på hans begåving utan på hans livssyn....i alla fall som det verkar. Det där är en grabb som kan konsten att se det fina i det mesta tror jag. Slår vad om att han dominerar i det mesta han tar sig för. Hur blir man sådan? Önskar jag visste. Det skulle vara så skönt att känna att var man än blir nedsläppt i denna värld eller vad som än händer så fixar man det. Förmodligen så klarar jag av de flesta situationer, det är bara det att jag gärna skulle vilja KÄNNA att jag fixar det INNAN jag testat. Eller i alla fall känna att "skit detsamma det som händer händer och då dealar jag med det DÅ". Bara rycka på axlarna och dra vidare. Men nu är ju inte jag kille. Varför säger jag så tro? Jo, ta bara igår på jobbet till exempel när jag skulle köra traktor och en annan tjej skulle åka med och hjälpa till med säckarna vi skulle köra. Det blev många menande leenden bland gubbarna/grabbarna/männen, välj själva. Vafan är det som är så märkvärdigt egentligen? Varför skulle inte JAG kunna köra traktor lika jävla bra som någon annan? Jag har väl armar och händer att styra med, ben och fötter att gasa med, ögon att titta med osv osv precis som vilken annan jävel som helst? Det är samma sak när mamma hört att jag kört en annans bil. "Kunde du köra den du?" Nä det var skitsvårt, den hade nämligen inte ratt som alla andra bilar utan styrdes via ett chip ut i cyberspace och det var ett helvete att knäcka koden men annars gick det lysande. WHAT? Och var har HON fått de tankarna ifrån kan man undra. Livet. Det är där de kommer ifrån och det är så jäkla fel. Men nu ska jag inte grunna på det för då får jag bara huvudvärk.

Drog två varv runt Sidsjön idag. Har varit lat på konditionsfronten på sista tiden. Ska försöka få in två löppass i veckan. Ett är för lite om jag ska förbättra min kondition. Det är bara så jäkla tråkigt att springa fast skönt efteråt så det jämnar väl ut sig på en tioårsperiod. Såg många som hade struntat i det där med kondition och istället vräkt ned sig i gräset stirrandes på himlen. Undra vilka som hade det bäst, de eller jag? Det är klart,slår man ut DET på en tioårsperiod så hoppas jag att jag har nytta av det jag håller på med nu :)

3 kommentarer:

  1. Hej vännen

    Hur gick det med traktorkörningen?

    10-års period? Seeee på miiiig som Jan brukade sjönga ;)

    Kram, tänk på lite återhämtning och vila också

    SvaraRadera
  2. Hej du anomyma :)
    Traktorkörningen gick fenomenalt! Jag är född bakom en traktor...haha ja det HADE kunnat varit sant.
    Kram tillbaka!

    SvaraRadera
  3. Jag han är ju den mesta underbara människan i HELA VÄRLDEN! Han har bara sånt lugn och drar med sig hela världen!jag bara älskar honom!!

    SvaraRadera