måndag 28 september 2009

Grattis världens finaste pappa!

Undra om radiostationerna någonsin haft en idé om att spela lugna låtar när det är rusningstrafik. Lyssnade på Maroon 5 "She will be loved" häromdagen när jag blåste genom stan vid fyrasnåret. Pulsen sänktes med en miljon bpm och själv satt jag och trummade glatt på ratten medan jag höll takten med gasen. Blev med andra ord en rätt lugn framfart till skillnad från hur det brukar vara :) Man kanske skulle ringa in och höra sig för om det funnits någon tanke. Det finns ju "Lugna favoriter" men de spelar väl samma typ av musik jämt så konceptet är ju inte detsamma.




Idag är det en strålande vacker höstdag. Kommer dock inte kunna njuta sådär jättemycket av den då jag vid tolvtiden drar till gymmet för ett benpass och sen vidare till jobbet för ett eftermiddagspass. Har lite att snacka om med min närmsta chef så vi får väl se hur modig jag är om jag törs ta upp det eller ej. Guess you´ll find out tomorrow.

Igår köpte jag biljetter till Michael Jacksons "This is it"-tour eller film eller vad jag ska säga...synd bara att det aldrig kommer kunna vara live n´direct. Den har premiär den 28 oktober och jag jobbar eftermiddag men jag HOPPAS som FAN att någon kan kliva in en timme för mig så att jag kan gå. Vore jävligt snopet annars! Har grymt höga förväntningar samtidigt som jag inte har några förväntningar alls. Vet inte riktigt hur den kommer vara formad, som en film, dokumentär eller show...hoppas på det sista dock för dokumentärer om hans liv kan man ju se på vilken kanal som helst nuförtiden. Det unika med denna är väl att det är sånt som aldrig visats förr, bilder från hans sista dagar.....förbannat sorgligt!






Till något roligare: Pappa fyller år idag så SUPERGRATTIS till dig världens goaste pappa!!!! Han är nog den jag är mest lik i alla fall till sättet, halvgalen, talar först och tänker sen, dömande tills motsats bevisats, rolig, tokig, ja en massa såna egenskaper :) Han gör allt för alla hela tiden, fattar inte hur han orkar att samtidigt vara så glad hela tiden. Det är aldrig några problem, han fixar allt man önskar utan att ens kommentera...JAG ÄLSKAR MIN PAPPA!! Som vanligt när någon fyller år så jobbar jag så vi får väl fira en annan dag. Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar