onsdag 16 november 2011

Allt slut får en ny början.....

....och alla början får ett slut?
Jag hoppas verkligen inte att det är så för det jag har hittat är något jag aldrig vill ska försvinna!

Jag har hundra miljoner olika vackra formuleringar i mitt huvud men då jag inte hunnit sortera dem så får ni vänta ett tag till innan jag spell my guts out for you! :)

Idag har jag tränat, högst otippat va?
Såg ut som följande:

Bänkpress på 40 kg (4 set)
Dips på kroppsvikten (3 set)
Sneda hantelpress 13,6 kg (3 set)
Stående bröstpress 12 kg (3 set)
Tricepsdrag med rep 25 kg (3 set)

Roddintervaller 10 st. En minut rodd, 30 sek vila osv osv.

Försöker fila på min roddteknik inför nästa fredag. Det går SISÅDÄR!! Fattar fan inte hur jag ska kunna ro fortare om jag inte får superlimma fast rumpan på sätet eller vad jag ska kalla det. Stört omöjligt, det måste bero på min teknik för ingen annan jag har sett gör sådär! I och för sig, de flesta andra ror väl inte som om femton hungriga zombies jagar dem heller! Ska hur som helst bli sjukt skoj att tävla. Just nu ser jag det mest som en kul grej, men jag VET att när jag väl står där är det blodigt allvar för min del, tävlingsdjävulen bryter sig loss och det finns inget annat än VINNA för mig. Vinna kommer jag ICKE att göra, det vet jag med all säkerhet, men det är främst för att det kommer bli svinskoj att hänga med ett skönt träningsgäng som jag ställer upp. I promise!

Imorgon går startsträckan för fyra sköna (?) nätter igen. Det är då väl fan vad snabbt det går, var det inte alldeles nyss jag skrev sådär? Jaja, det är bara att bita ihop och gå in i det med rätt inställning, blir som bäst då.

Nu har ni fått ännu ett nonsensinlägg men jag kan inte hjälpa det. Har för mycket som jag vill få ut på rätt sätt, och då jag inte har det klart för mig får ni helt enkelt vänta lite till. Få se om jag får ihop något fint inatt, ska försöka hålla mig vaken så att jag kan sova ut imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar