torsdag 17 november 2011

Morgonmys


Uppe med tuppen.....eller nä, bli inte lurad av min morronfrilla, klockan var faktiskt 08:50!


Mina nya löparpants.....SÅ grymt sköna att springa i!!


Ja en till bild på min slimmade rumpa....eeehh yeaajh!



Som sagt, studsade upp i morse, trots min plan att sova läääääänge för att orka med natten. Hade god hjälp igår av min älskade älskade vän Emma, som bor i Karlstad men hälsar på hemma i Norrland emellanåt. Vi satt och drack kaffe och surrade tills klockan nästan var ett. Åååh jag saknar henne så oerhört mycket! Hon är helt otrolig faktiskt! Trots att hon bor där hon bor så toppar hon alltid listan på vänner som besöker mig mest! Är inte det lite ironiskt?

Anyway. Drog mig ut på en lugn 8 km löptur. Har jag inte skrivit om det förr så gör jag det nu....håll i er........ULLUNDERSTÄLL!!! Hur har jag kunnat missa detta fantastiska plagg???? Varmt och gosigt så man blir alldeles lycklig, samtidigt som det transporterar bort fukt på ett helt magiskt sätt. Är det något jag kommer bo i i vinter så kan ni ge er fan på att det ska vara ett ullunderställ! Det och min nya fina vinterjacka (nä jag har inte visat den men pressen ökar haha) kommer hålla min frusna uppenbarelse varm i vinter.

Nu sitter jag och slappar i soffan. Frukostgröten och kaffet är i magen, snart dags för lunch och sen ska jag knalla ned till gymmet för att köra lite ben med Fredrik. Efter det blir det middagsfix, kanske sova lite innan nattpasset och...ja....det var väl ungefär det!


Avslutar med en solnedgång jag inte fick se igår...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar