onsdag 23 november 2011

Kanske inte världens bästa idé......

.....att ta den här vägen idag :) Men det stod i tidningen att de inte skulle dra igång ÄN och allt som står i ST är väl sant? Alltså räknade jag kallt med att jag inte skulle bli snöblind. Vilket jag inte heller blev, men halt var det så nedvägen hade nog lyckats bättre med skrillor på fötterna.



Har känt mig lite handlingsförlamad den sista tiden. Jag har den fula ovanan att, när jag har saker jag BORDE göra, istället inte gör ett skit utan sitter ned och liksom väntar på att det ska fixa sig av sig själv. Which it doens´t! And I know it! Så idag tog jag mig först en löptur och sen fick jag en massa ny energi till att ta tag i åtminstone en utan alla grejer på min "to-do-list".

Att lägga ut Ådi på blocket..........Japp ni ser rätt! För tvåtusen spänn får ni en go liten kille, with aim to please, när han själv vill alltså! Är det verkligen något att tveka på, jag menar hallåååå!!!!?? Haha.
Det har ringt en snubbe tro´t eller ej. Naturligtvis pratade han inte svenska så ni kan ju själva fatta hur jävla lätt det var att förklara varför Ådi inte vill starta!!

"It´s not the gaspump....eeh.....when you turn the key you can hear that he WANTS to....but no....."

 Typ :) Ååhåhåå guuud vad jävla braaaa!!!! Lite misstänksam är jag dock, han snackade något om ett "ship he had".....Mhmm, men å andra sidan, om jag får pengarna i handen får han göra vad fan han vill. MED BILEN ALLTSÅ!! "Maybe I ca fix the problem" sa han även. Men tjena! Han får fan inte parkera sitt arsel utanför min port! Nä hit med pengarna, ta, dra, slit eller för all del KÖR honom härifrån, men vad som än händer, STANNA INTE!!

Jaja vi får väl se vad som händer.....
Imorgon händer inte så mycket tror jag. Kanske får jag en date med Sara, kanske inte. Kanske smiter jag in och tittar på Kapten Röd på Stadshuset efter jobbet men förmodligen inte. Vet inte om jag hinner innan han börjar spela, och sen må jag väl åka taxi hem. Är det värt det eller ska jag vänta tills en annan gång?

Nej nu ska jag ta och kyla en proteindrink och se på Criminal Minds. Det får natta mig ikväll....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar