söndag 13 november 2011

Lena P.H

Alltså. Vad är det för fel på människan?? Trodde aldrig att jag skulle se "Så mycket bättre" och actually tycka SÄMRE om någon deltagare. Oftast får man ju en helt annan, djupare bild av artisterna. Man kommer dem närmre på något vis. Det djupaste på Lena P.H måste ju vara hennes urringning?!

Av det jag ser på tv:n måste hon definitivt sållas till skaran jag skrev om igår, de vilsna. Hon sprätter runt all over the place, och hade hon inte haft skinnet runt kroppen hade väl inälvorna dansat poledance runt E-Types magra bringa.

Jag tror inte att hon är sådär, egentligen. Jag tror att hon själv inte har en aning. Hon framför låtarna påklistrat, förvirrat och får hon inte anspela på sex ser det ut som om hon hellre hade legat hemma och torrjuckat. Fast då är det ju ingen som ser henne förstås. "The båtten is nådd" är väl ungefär så nära sanningen och sig själv hon varit. Nä hem och sy en barnkollektion eller nåt istället!

Några som däremot imponerar mig varje gång, om vi nu ska avsluta med något positivt, är definitivt Filip och Fredrik. Vilka STÖRTSKÖNA snubbar!! Snacka om att ha startat ett vinnande koncept genom att bara vara sig själva, det funkar ju med allt de gör. Älskar verkligen att se tävlingsinstinkten, jag hade nämligen varit likadan själv. Som i fredags när jag körde gocart och missuppfattade genom att tro att sista varvet hade kommit. Jag körde in i depån och alla andra fortsatte vidare. "vafan gööör duuu?" skriker alla,"köööör!!" MEN VARFÖR I HELVETE TÄNDES DÅ DE RÖDA LAMPORNA!!?!?? Jag svär, hade jag kunnat tejpat fast den ansvarige i fronten, mulat plattan i mattan och dragit in i sargen hade jag gjort det!! Fick i alla fall lägga ifrån mig hjälmen och ta av mig overallen på ett mindre fint sätt haha!

Ny vecka stundar, nya mål, glada stunder och jävelskap väntar. Be aware and be prepared!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar