onsdag 30 november 2011

Skiter man väl i!

Vaknade som vanligt svintidigt. Min taktik om att försöka hålla mig sysselsatt hela natten för att kunna sova bättre under dagen lovade runt men höll tunt. Så vad gör man? KLIVER UPP gör man! Konstigt nog har jag en förbannat stor portion energi i kroppen, eller är det så att kroppen är för liten för att rymma min energi?
Hur som helst, let´s take a walk! Solen var framme och det såg mysigt ut ute så jag klädde på mig och bladade iväg. Jaha ja, inte visste jag att Iceman hade varit framme och snorat ned vägarna! Halkade runt som en full Bambi. Gjorde väl inga märkvärdiga highscores i Runkeepern direkt haha.

Hann ändå inte gå så långt förrän Amir (som jag inte har sett sen förra vintern God damn it) ringde som en räddande ängel och ville fika med mig på stan. Mhmm klart dää!! Så jag hasade mig nedför backarna och gled världsvan in på 1891´s cafè.....jävligt hot i mina mysbysser och ullunderställ :D


Men hörni......det skiter man väl i!! Kan jag bidra med ett eller annat skratt, go ahead then säger jag bara. Kan för övrigt meddela att vi även hann med att besöka stora delar av Birsta city iklädd denna tjusiga mundering.

Ska kasta i mig lite mat och sen traska ned till poledancen. Ska bli riktigt skoj att dansa i highheels ikväll. Kommer bli mindre skoj när jag slitit sönder hälsenan, ommöblerat fotknölen till fel sida och.....ja vad mer kan hända? Nej jag skojar, det kommer gå greeeeeeeat!!

Imorgon väntar ett mycket spännande och efterlängtat uppdrag. Häng kvar så ska ni få se och veta! Eller, hänga kvar lät ju onödigt, kom tillbaka imorgon samma tid istället, det lät bättre. Då har jag inte nallat på er värdefulla fritid.

One more night att pricka av. Ska få smaka öring inatt om jag minns rätt. Mat är otroligt viktigt när man jobbar. Små etapper att se fram emot :)

Peace out för detta lättsamma inlägg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar