fredag 4 februari 2011

Dead or alive

Ja det är frågan med DA BIGGEST F today för Ådi. Besiktning står på programmet, 9.30 rullar vi in till farbror petig. Ger mig FAN på att de kommer slakta honom UTAN någon som helst tanke på hans känsliga tillstånd. JAG vet ju att det måste liksom gullas lite, killa lite bakom stänkskärmen, ja han har ju bara en nu, den andra RÅKADE jag köra bort av någon outgrundlig anledning. Det går inte att bara gå på som en bulldozer med ord som riktigt sticker i lacken. Vet ju inte hur många bilar med en själ och hjärta som de får besök av varje dag ;)

SÅ!
Nu blir det till att dra ut med trasa, T-Röd och silvertejp. TEJPA TEJPA TEJPA så skiten håller. Varför IIIII HELVETE gör man sånt här I SISTA SEKUND JÄMT?? Vet inte ens om det kommer fungera då allt bara är blött blött och ingenting fastnar. Kan man svetsa dit silvertejp? NÄÄÄ ni BEHÖVER INTE svara på den frågan, jag KAN svaret!!

På jobbet väntar de på tårta idag. OM han går igenom! Jag kan, utan att vara elak, nog påstå att IT AIN`T GONNA HAPPEN! Fast, om det blir på något annat vis så kommer jag ju bli så mycket gladare!

There´s something in the way you move little darling.......so....MOVE ÅDI MOOVE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar