onsdag 23 februari 2011

Mördad på gymmet


Typ SÅHÄR känns det efter att ha blivit piskad av Gunnar 60 bast och Roger 50+ :)
Jag är HEEEELT SLUT!!!!
 Kunde fan inte ens lyfta armarna för att ge dem en kram efter detta mördarpass. För er som inte hängt med ska jag förklara kortfattat:
Gunnar och Roger är två sköna snubbar som tränar på samma gym som jag. Nu ville de testa att köra ett styrka/konditionspass med mig för att pressa mig lite. De tycker väl jag kör lite mesigt haha!
Och herregud vad jag fick slita!! Att en timme kan gå så snabbt och en minut sååå långsamt!! Men sjukt kul var det och jag hoppas vi kan göra det igen!

Fick beröm för min tjurighet, tydligen har jag bra psyke för sånt här. Jag vet inte jag men det är i alla fall lättare att göra det någon säger åt mig än att harva på på egen hand.

Imorgon och fredag blir vilodagar. Sen i helgen ska jag köra med bästa gurun. Känns som att jag har fått ett litet uppvaknande nu. Jag måste lägga i en högre växel. Problemet är att jag inte riktigt vet HUR, men det ska jag nog få bukt med också. Jag ger fan inte upp i onödan inte! Sen tänker jag också att jag inte ställer upp för att göra något halvdant och sen gå hem. No no no! That´s NOT me!
Jag tänker kämpa och jag vet att ni är med mig!
GO GO GO!

1 kommentar:

  1. Men halllå, var farbröderna såååå tuffa att träna med?! :-) Kanske tur att Gunnar åker utomlands snart.......

    Synd att jag missade denna begivenhet, oh well jag får väl be dem skvallra om vad ni gjorde när jag springer på dem nästa gång.

    Härligt att dina kämpaglöd är kvar! Kör hårt i helgen efter din ledighet.

    //Fredrik

    SvaraRadera