tisdag 22 februari 2011

I sportens tecken

Igår fick jag vara barn på nytt. Detta med hjälp av denna underbara människa ni ser nedan bredvid mig:



Hon har hängt med ända sedan jag var minimini och gjorde ett första besök på lekis. Tyckte hon var rätt hemsk när hon gick runt och drog sin tyghund i öronen, de LOSSNADE ju GOD FORBIDDEN!! Själv var jag vääääldigt rädd om mina mjukisdjur, de fick appselut inte ta skada på något vis!
Ändå blev det en rätt bra ekvation till slut. Herregud vilka äventyr vi har varit med om! Inte så att vi flugit helikopter och räddat en mindre afrikansk by, nej nej, men ja jag vet inte hur jag ska förklara det så att ni ska förstå :) Det har bara vara jävligt roligt, speciellt och annorlunda när vi varit ute på strapatser!

Som den gången hon fick vansinnigt ont i magen och vi var mitt ute i de jämtländska skogarna med hennes familj. Vi packade ihop där, mitt i natten, och jag fick spela Barbados på högsta volym i bergsprängaren och PRATA med henne hela vägen hem så att hon inte skulle somna eftersom vi inte visste vad som var fel.

Eller när vi fick bensinstopp mitt på E14. Vi höll på att skratta ihjäl oss men det fanns andra som var lite mindre glad :)

När hon träffade min morfar för första gången och fick ett sånt där underbart skrattanfall att hon sprutade kaksmulor och saft över hela bordet. Min morfar var inte den enkla typen kan jag tillägga.

She´s one of a kind in ALL THE GOOD WAYS!!

Igår skulle vi åka skidor. Jag hade sett framför mig oss skidandes längs elljusspåret i sakta mak. Vad hände?
Det första Linda säger är, när hon ser mig påklädd:

"Ska du ha SÅDÄR mycket kläder på dig?? Då svettas jag IHJÄL!"

Det slutar med att hon drar på sig mjukisbyxor, snörar ihop sina pjäxor, mular in byxorna I strumporna och går ut.

"Ska vi ta på oss skidorna HÄR?" säger jag.

"Ja kan vi inte åka rakt ut här då bara?"

Sagt och gjort. Hon skidar rakt ut i DJUPSNÖN och jag undrar fortfarande hur fan hon lyckades med att INTE frysa fotlederna av sig då de var KONSTANT täckta av SNÖ! Rena Stig-Helmerfasonerna haha and I LOVE IT!

Det är väldigt svårt att inte smittas av hennes skratt. Så vi skrattade. Konstant. Jag var fan svettig redan INNAN vi hade tagit oss över första snövallen!

Det var min förmiddag det!

Vidare hem till stan och in till gymmet för ett ryggpass. Insåg att det här kommer inte gå, inte om det ska fortsätta på det här viset. DET GÅR FÖÖÖÖÖR LÅNGSAMT!! Kände mig riktigt jävla grinig på mig själv och dessutom hann jag inte träna klart för Arne stod ute och väntade på mig.Slängde mig in i duschen och när jag höll på att klä på mig säger en dam som sitter på bänken bredvid:

"Det är så fascinerande att se dig träna!"
"MIG??" säger jag.
"Jaa, jag satt där i benmaskinen och kunde inte sluta stirra när du lyfte den där stången. Det såg bara så jävla braaa ut!"

Right there. Precis när man behövde höra det! :) Allt är ju relativt så att säga. Andra är imponerade över hur jag orkar träna som jag gör och själv är jag besviken för att det inte går som jag skulle önska. Ibland är livet rätt lustigt. Det var i alla fall riktigt skönt att höra och det mildrade min egen besvikelse radikalt. Dock inte så radikalt för senare på kvällen tiggde jag åt mig lite träningstid i helgen med min fina fina vän. Jag ger fan inte upp!! Not until I´m dead.

Efter DET så drog jag och Arne på.......BASKET!!




Tur att Arne var med mig, annars hade ni ADLRIG trott på det haha! Jag undrade innan hur fan detta skulle gå. Vad skulle jag fokusera på för att få tiden att gå? Har varit på två Timrå-matcher i mitt liv och det enda jag kommer ihåg är att det var svinkallt i hallen samt att det spelades schysst musik. Jag har sjukt svårt att fokusera på själva spelet, utan blir mest irriterad när de stänger av musiken haha!
Igår dock. Jag hann bara konstatera att en snubbe hette typ Salam eller nåt och jag tänkte "Aha jag kanske kan göra om deras namn till maträtter eller nåt sånt".....och sen glömde jag den tanken rätt snabbt!
Det var JÄVLIGT ROLIGT!!! HÖRDE NI??? JAG hade JÄVLIGT ROLIGT på ett SPORTEVENT!!
Inte för att det var gratis ens utan bara för att!

Nu var det ju en allstar-match så jag hade gärna sett lite mer lek och showoffs men på det hela är jag nöjd. Det var bra drag, lagom långa perioder ( eller vafan man nu kallar det i basket haha) och bra musik. Adam Tensta var där och drog av en låt, det är nog inget jag kommer att komma ihåg dock.

En dag i sportens tecken helt enkelt. NU sitter jag och väntar på sweet sweet Camilla! LÖVVELII!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar