lördag 12 februari 2011

MY suiside!!

Jaja jag SKAAAA väl kommentera kvällens näst största musiktävling ;)
Kort och koncist, plain and simple.

Det räcker inte med att BARA vara snygg, man bör ha en låt som håller också. Det räcker inte heller med att köra krogbuskis och spela ut likt en tonårsångande ångestbrud.....man bör......ja jag vet ju för helvete inte ens vad Babsan GJORDE DÄR FROM THE VERY FIRST FUCKIN` BEGINNING!!!! Allvarligt talat, vem FAN är det som VÄLJER UT låtarna som ska få vara med?? Borde vara skottpengar på dem. Seriöst!

DOCK!
Är jag GLAD, rent ut sagt ÖVERJORDISKT EUFORISK, över att svenska folket har fått uppleva en ren, sann, genialisk och heeeelt UNDERBAR musikstund i form aaaaaaaavvv:

CHRISTIAN WALS

OH MY SWEET SWEET LORD vilken fantastisk människa!! Han bara ÄR, as simple as that. Inga konstigheter, det man ser är det man får och jag skulle ljuga om jag sa att it ain´t NO good! It´s fucking GREEEEAT!! Så rått men samtidigt så sprött. Så jävla vackert att man blir tårögd och ryser så läpparna, ALLA läppar that is, krullar sig. Så genuint och avskalat....why not, det behövs ju inget annat när det är ren och skär TALANG rakt igenom som står på scen!
 Hoppas bara att resten av svenska folket inser det men just nu vette fan.......Sanna har vecklat ut och trasslat upp hela sin kroppshydda for the moment. Men har vi inte fått NOG av sådana där själalösa discodängor??
Nä svenska folket is lacking IQ.....åtminstone det musikaliska IQ vi tillsammans BORDE besitta!

Loreen var en överraskning. Shit vilken brud! Vilken inlevelse, sånginsats och ja hon knäckte rätt rejält trots det där garnnystanet som skapade en puckel på ryggen likt Quasimodo.

Walz.....MY suicide!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar