torsdag 3 februari 2011

Still running for low

Jag vet inte vad det är som är fel på mig men jag verkar ha drabbats av något slags midnattssoltillstånd eller nåt. Ni vet, folk kan ha svårt att sova på grund av midnattssolen. I det tillståndet är jag just nu.
Somnar, vaknar en timme senare och tror att klockan är nästa dag, ligger vaken i en timme, försöker somna om, går inte, kliver upp, tittar på tv tills ögonen går i kors och DÅÅÅ...sweet sweet insomnia!

Det enda positiva är att jag verkar bli produktiv under den tid jag är vaken. I natt gjorde jag en låt, en riktig rockrökare som handlar om en viss känsla! Synd bara att jag måste ta lite hänsyn till Arne som faktiskt kan sova, annars hade jag pluggat i och kört ba! Det är också synd att jag inte har ett band som jag kan spela den med, men det kanske ändras nån gång, who knows?! Sådana här gånger, när man gjort något som man tror på och som ger en feelgood-känsla, då vill jag bara trycka in några nummer i telefon och sen GO GO GO to da replokal. Vore magiskt om det gick.

Låg i soffan i natt och läste Body. Önskar att min insida var lika tuff och hård som de som är med i tidningen är on the outside. Jag vet hur jag ska lyfta en hantel men hur fan tränar man insidan av kroppen? Hjärnan och hjärtat skulle behöva en stärkande omgång för att orka hantera och pumpa bort all skit som man samlar på sig dagligen.

Dagen blev inte som jag hade planerat. Camilla fick stanna hemma med sjukt barn så nu sitter jag här i soffan och förbannar mig för att jag inte orkade släpa ut mig på en promenad i morse. Men hur fan ska man motivera sig till DET när man sovit like crap? Nä då blir det soffan, kaffe och lite surfning istället i väntan på att klockan ska bli GYMTIME!
Efter det, jobb. Känns tungt på den fronten just nu, vi får väl se hur det slutar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar