torsdag 24 februari 2011

Torsdag and all alone

Att kliva upp tidigt är bland det skönaste jag vet, ju tidigare desto bättre. LEDIGA dagar that is alltså, i annat fall är det bara rena döden. Att ensam få se dagen vakna, känna kaffedoften sprida sig i huset......aaaah I love it! Ingen stress, utan bara jag med en kopp kaffe, god frulle och tv:n som sällskap.
Satt som en säck potatis hela förmiddagen i väntan på att temperaturen skulle stiga såpass att det inte fanns risk för ihjälfrysning ifall jag ville ta mig ut. Och det ville jag ju såklart!
Tänkte förena nytta med nöje och bege mig till ICA för att inhandla senaste numret av BODY.



Tror ni att den fanns IN STORE? Nää just! Efter att ha vandrat en mil i täckbyxor, snålblåst och på hemvägen kånkandes en matkasse tycker jag ju att jag borde få NÅN lön för mödan men icke! Jo i och för sig, jag fick ju en schysst promenad :)

Så nu sitter jag här igen. Jag vägrar läsa den på internet, är heeelt värdelös på den fronten! Så sjukt gammaldags att jag i sinnet borde vara kring 80 pannor. Jag vill ha en BEFINTLIG tidning med papper som jag kan bläddra i, inte en platt skärm där jag måste klicka mig än hit än dit för att navigera.

Igår skulle vi, jag och Arne, titta på tapeter. Hur fan gör man DET på internet?? Jag tycker det är minst lika värdelöst, jag vill känna, vrida och vända. Satt i godan ro i soffan när han helt plötsligt började rensa inne i ena rummet.

"Vafan gör du?"
"Nää jag tänkte tömma det här rummet, vi ska väl börja renovera snart."

Oh shit! Har ju inte ens valt tapet eller nåt än! Kallsvetten och ångesten börja krypa på. Jag med min beslutsångest!! Kommer aldrig att gå bra det här. Till råga på allt säger karln att "Båda smårummen plus vardagsrumet ska vara klart INNAN sommaren." Men hur fan ska DET gå till? Jag får panik! Dessutom börjar det snart bli vår (jo jag är nog optimist ändå) och då HATAR jag att vara inomhus! Jag vill se snön dö, smälta för varje vaken sekund, och sommaren väckas till liv. Det vill jag se, med solen i fejjan och kaffekoppen på knäet. Jag vill helst inte uppleva det genom ett fönster med slipdamm fulla näsan.

Men det är å andra sidan lite vad som är tjusningen med Arne. Har han bestämt sig så ska det bli så, no matter what! Jag beundrar den ådran trots att jag kämpar emot som en envis kärring ibland :)

Vi får väl se hur detta slutar. Ikväll ska jag på salsa, no matter what!

3 kommentarer:

  1. Men jag kan stå och rapportera på utsidan om hur mysigt det är ute i solen och berätta hur fort snön försvinner...!!! Då får du ju "vara med" på bägge! ;-)

    De blir bra de här grannen min!!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. ÅÅhhh slugt tänkt goaste du!! :) Känns tryggt att veta hihi. Ni är annars välkomna IN när som helst åsså! Det var länge sen nu, har lite abstinens! KRAAAM

    SvaraRadera
  3. Haha ja visst var de... ;)
    Ja men JAG börjar få abstinens men DU är ju så upptagen jämt!! Måste nog lämna in en ansökan om att få träffa dig i ett halvår i för väg...!!! Hihi ;-D
    Närå men det skulle vara myyysigt med en promenad nu när det börjar bli ljusare ÄNTLIGEN på dagarna!! Eller typ en spelkväll eller nåt!?

    Men du förresten... Den här middagen som vi även ska försöka få ihop. Jobbar du eller ledig nästa helg?? :)
    KRAM

    SvaraRadera