torsdag 17 februari 2011

Ett jävla BRA avslut på en pissig torsdag

Dagen började jävligt pissigt med att jag klev upp klockan fem för att elda och upptäcka att nä, snöjävlen öser FORTFARANDE ned. Eller vräker kanske man säger när det gäller snö.
Dörren hade frusit på Ådi så jag fick kliva in på passagerarsidan. Tur att jag är VIG och har korta ben som är lätt ihopvikbara.

Eftermiddagen startade som sagt i uppförsbacke för att ljusna redan när jag ska parkera på Helex. Men dra mig baklänges, det FINNS en parkering där jag får PLATS och slipper parkera halvt om halvt i en snödriva.
Coolt!
Förr hatade jag verkligen att träna på eftermiddagarna. Lite energi, trött,hungrig och irriterade mig mest på folket som tycktes vara ÖVERALLT! Men NU!
Nu älskar jag det!! Har världens mysigaste människor runt mig som jag kan surra skit med, fråga om tips och trix, slänga käft med......reeeallly nice!

Fick en fin kommentar om min blogg idag också som VÄRMDE NÅ DJÄÄÄVULSKT!! Tack tack TACK! Känns kul att det finns de som faktiskt LÄSER mina vridna tankar. Att ord faktiskt har en betydelse och att inte ALLA vill höra om Kissie´s eller Pissie´s, eller vad fan de nu heter, senaste hatobjekt, hur mycket de bara MÅSTE suga gratischampagne ur öronen på prins Philip för att känna sig hippa eller....ja ni vet.

Vidare för ett spontanbesök hos moster. Jag gillar verkligen spontangrejer och att hälsa på henne hör tyvärr inte till vanligheterna men desto roligare när det väl blir av!

Salsan var........ja jag hittar inte superlativ som passar in just nu men ni fattar att den var SJUKT ROLIG!
Vi var inte så många idag, kanske beroende på vädret, men jävlar vilket tempo!!
Jag lever verkligen när jag dansar. Fattar inte att jag inte lyssnat på min själ och kropp för länge sen när jag har VETAT ungefär hela livet att jag mår bra av att dansa!! Anything! Give me a beat and I´ll rape it! Eh...typ :) Hoppas på många salsasommarkvällar där jag kan svänga runt som en besatt i en schysst klänning som svänger som en torped runt mig. Come along come along wih me!! Ge mig en snödriva DÅ and I´ll blow it!

Blev ett snabbt inlägg ikväll, bara för att säga hej liksom. Imorgon är det fredag and then...
NINE DAYS OFF!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar