lördag 20 februari 2010

Detta händer JUST NU!

Kl 07.30: Fixar kaffe och macka. Göran kommer. Utvilade och fräscha ska här monteras köksfläkt!

Kl 12.00: Snälla någon, om det här ÄR dolda kameran kan ni väl säga till nu och sluta JÄVLAS??????

Mellan kl 07.30- 12.00: Försöker passa in själva fläkten med motorhus och allt mellan plåtarna och vinkeljärnen. Går inte. Funderar. Har vi satt vinkeljärnen fel? Får tag på snickarn som var här igår.

"Sätt de andra vinkeljärnen på UTSIDAN av de ursprungliga istället, då får ni lite mer utrymme."

DAMN! Gör om men gör vi rätt? Går inte ÄNDÅ! DÄRFÖR ATT DÅ blir det en kant på insidan PRECIS SOM VI SA, som tar emot när vi ska skjuta upp fläkten. Försöker böja in kanterna. Upp igen. Går inte. Oväntat! Nu är jag förbannad. Ringer Kvik.

"Kan du tala om hur i helvete ni har monterat den här fläkten eftersom det tamejfan är stört OMÖJLIGT!"
"Vad är det som är problemet?"
Jag förklarar de senaste timmarna i våra liv för att få reda på detta:
"De andra vinkeljärnen BORDE ju sitta på INSIDAN av DE ANDRA."
Nähä?!
"Alltså nu är jag så jävla less. Om jag kunde skulle jag ta ner hela jävla köket och skicka tillbaka det för det här är ju helt jävla otroligt! Jag är ledsen Mats men jag tycker synd om dig som jobbar där!"
"Alltså det är ju inget fel på GREJERNA" säger han.
"Nä det blir säkert skitsnyggt när det är färdigt och sitter där men det här är ju löjligt! Danskarna har de mest idiotiska lösningar som jag varit med om."
Där kunde han hålla med, vissa saker var lite konstiga men den där fläkten kunde han inte uttala sig om eftersom DE ALDRIG HADE MONTERAT UPP EN LIKADAN! TROR FAN DET!! NÄR DET INTE GÅR!!!!!

"Och varför i helvete står det "Inte godkänd i Sverige" på själva muffen till fläktventilationen??"
"Gör det? Det var konstigt. Men det spelar ju ingen roll för monteringen."
Nänä men vad händer OM DET HÄNDER NÅT DÅ?????
"Nej det har du ju rätt i men det är ju jävligt snyggt att det står så när skiten SÄLJS i Sverige!"

Det slutade med att han inget kunde göra för stunden eftersom det var kunder i butiken som han var tvungen att ta hand om. No shit! Däremot skulle han titta på monteringen och återkomma. Jamen tjena! Vi står tre personer, fyra om man räknade snickarn som var här igår och lovade att detta inte skulle bli något problem, som inte ens med våld (Arnes våld) får dit skiten. Hur fan ska han då kunna lösa våra problem??

Igår brast det ordentligt för mig. Jag skulle skölja ur kaffepressen, ja vafan heter den där grejen när man kokar vatten, häller det över kaffet och pressar fram kaffet. Ställer den på bänken bland all annan skit som är uppallad där. Då kommer Izzy den smarta kattten på att hon bara måååååste testa hur tvättmedel smakar så hon hoppar in under diskbänksskåpet. Jag vill ju gärna hejda hennes självmordsförsök så jag kastade mig efter henne varpå jag naturligtvis sveper ned den där kaffepressen i diskhon så den går i tusen bitar. Ingers, (Arnes mamma som inte längre finns med oss på jorden) kaffepress var det för övrigt vilket gjorde det riktigt jävligt.

"JAG VILL INTE BOOOO SÅHÄÄÄÄRRRRRR!!!!" skriker jag och står där i tvättstugan och grinar.
Arne kommer och tröstar. Efter en stund känns det klart bättre, speciellt med hopp om att detta var sista helgen vi har det såhär. Det är det inte. Jag vet ärligt talat inte när vi kommer att kunna laga mat igen. Just nu tror jag att vi har övergått till att försöka få dit ugn och mikro som de ska vara. Då har vi i alla fall ugnen att göra mat i.

JAG HATAR KVIK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar