onsdag 10 februari 2010

Nya överraskningar

Idag har överraskningens tid strandat på kafferep hemma hos oss. Dagen började bra. Jag och Göran pysslade vidare på olika köksmoment, jag skruvade i skenorna som alla luckor ska vara i plus satte ihop lådorna, och Göran jävlades med socklarna. En liten fundering bara: Om ett företag gör något på ett sätt, ett sätt som verkar fungera något alldeles fantastiskt.......varför hakar inte ANDRA företag på samma trend istället för att ta ett steg BAKÅT i tiden?? Vore ju liksom ett snedsteg utan dess like att göra så and guess what VI råkat ut för? Haha!

Som sagt var, allt var frid och fröjd. Nu skulle något spännande ske. Bänkskivan till köksön skulle emballeras av och läggas på plats. Vi lyfte och bar och när vi hade tagit bort emballaget SEEER VIII....NÄÄMENNN VAD är detta? TROOR NIIII att "de-vi-beställde-köket-hos-fast-det-inte-är-deras-fel-utan-FABRIKÖÖREN" bara har laminerat EN sida och de tre resterande har spånskivan framme? Ni som gissar rätt nu har alla hästar hemma för kvällen, grattis till er. Till er andra.....REEEAALLYY????
Vi började tokskratta. Det här är INTE SANT! Men jo tyvärr :) Lyckligtvis kommer det en snickare hit imorgon för att do some homework. Så det löser sig nog till slut ändå. Man ska bara inte sluta bli brydd!

Imorgon är det förhoppningsvis dags för fläktkåpan att sättas på plats. Jag ska skruva ihop de sista luckorna och sen får vi se vad som sker härnäst. Det går inte att göra allt klart heller innan elen är dragen och fixad och det sker förhoppningsvis på tisdag. Sen kan resterande luckor och grejer sättas på rätt plats. Jag antar att vi inte kommer åka på någon hotellövernattning nästa fredag som vi hade tänkt. Det får väl skjutas på framtiden. Det mest troliga scenariot är väl att vi sanerar och städar huset den helgen. Om allt vill sig väl.

Izzy har blivit världens outlaw för övrigt! Antar att hennes gränser tänjs i takt med våra nuvarande slappa. Alldeles nyss hittade jag henne flyendes från köksbordet med potatisskal hängandes från truten. Hon är ju för söt helt enkelt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar