söndag 7 februari 2010

Jag blir mer och mer säker

KÖP ALDRIG ETT KVIK-KÖK!!
Jag svär vid mina förfäders grav att om jag hade vetat vad som komma skall så hade jag först och främst nöjt mig med ett IKEA-kök, sen fanimej huggit ett eget träd, skurit ut en redig täcksida och målat den själv för om detta är vad som krävs för att få till ett färdigt kök så känns det som en piece of cake jämfört med detta. (IKEA kunde nämligen inte erbjuda hela täcksidor på köksön utan då fick man själv fixa fram det, liten resumé från tidigare inlägg.)

Varför denna uppståndelse kan man kanske undra?

Jo. Idag skulle vi nämligen sätta dit resten av luckorna samt montera ihop köksön. Glad i hågen slängde vi ihop första sidan av ön som innefattar ett 40 cm och ett 120 cm skåp. Alla delar på plats, så galant det gick! Men duuuu! What has happened to the other fuckin´täcksidan?? Som ska vara på andra sidan? Kolla kolla kolla. Leta leta leta. Nä. Ingenstans. Titta på orderlistan. Ahaaa. Det är bara EN täcksida beställd!!!!! Så undrar vi om vi är heeelt retarded eller om det kan vara så, Gud förbjude, att KVIK har GJORT FEL???? Jag hoppas nästan på det första alternativet då det finns risk för att det kommer ta fyra veckor till innan vi faktiskt kan ANVÄNDA KÖKSÖN NORMALT!!!! Såvida de inte har en täcksida slängd i nåt hörn på sitt välsorterade lager. Beats me men imorron är det vi som handfast tar reda på detta mysterium.
Ska för övrigt fråga om det är meningen att halva köket ska bli över när man monterat klart allting samt varför vissa pinnar till de djupa lådorna är för korta. Har vi fått fel eller ska vi kanske såga av lite lådbottnar så de passar bättre? Huuah?

Nä jag börjar bli lite less nu. Känns som en överflödig kommentar för jag tror ni hajat det redan. Det är skitigt överallt, slipdamm överallt, grejer överallt och det spelar ingen roll om jag dammsuger de synliga ytorna så täcks det ju på en gång igen av all smuts som inte får plats på golvet utan måste ligga på ryggen på andra smutsar....ja jösses amalia!

Har märkt att när jag är i obalans så får kroppen ett alldeles för stort sug efter socker. Jag mular i mig godis så det står ut genom öronen, kanelsnäckor till kaffet, ja i stort sett allt sött som kommer i min väg! Skyller allt på Arnes pappa, där har vi den stora boven! Han köper hem allt snaskigt och lurar min hand att bara skotta in allt som ses eller känns.
Arne är inte långt efter han, men av någon mirakulös anledning så har han GÅTT NED I VIKT!! Fy fan vad världen är orättvis! Alla undrar hur jag har hållit mig på samma vikt i så många år.....ja det är ingen hemlighet, det är bara att ge fan i livets goda! Det är min stoooora hemlighet, rena förstasidestoffet på Aftonbladet.

Längtar så det brinner i mig efter lite huslig balans så jag kan börja fokusera på träning och rätt kost igen. Just nu får det helt enkelt vara, jag har inte energin till att ens tänka på det. Knappt.

1 kommentar:

  1. Då förstår du hur vi mammor har det.. SKIT svårt fokusera på maten då man har miljoner saker runt sig :(

    SvaraRadera