tisdag 16 februari 2010

Träna är guld, somna i soffan är platina

Man trodde att våren kikade in med lilltån innanför tröskeln men KRASCH BOOM BANG så klämde den hela foten och förfrös den där lilla tån så nu kommer vi aldrig få se den igen! Vad ÄR det för FEL? VARFÖR håller vintern oss i ett riktigt järngrepp?

Har nyss kommit hem efter ett gympass. Tänkte försöka mig ut på den första (utav många) kära efterlängtade promenader men jag vet inte, ikväll ska det snöa och temperaturen ser inte så mysig ut. Ska jag avvakta och skynda långsamt kanske? Eller så får jag energi efter middagen, weeeell probably NOT!

Känns HUR SKÖNT som helst att dra igång min tränings/mat-period nu. Efter att varken fört någon nämnvärd statistik på varken träning eller kost så känns det faktiskt riktigt tillfredsställande att ha full kontroll på mina övningar och vad som stoppas i min mun. Det kanske låter helt sjukt och förmodligen kommer jag ju mer tiden går att vilja stena alla som äter godsaker men det är en bra start i alla fall.
Har verkligen snitsen inne att välja startvecka som vanligt. Igår fyllde Carola år så då vankades det ungefär deeeen FETASTE smörgåstårta jag nånsin sett!! Jag är toksvag för sådana men hårdnackad som jag är skrapade jag undan lite räkor och sög på dem istället.
Idag är det ju fettisdag. Jag får försöka tänka att det är FET TISDAG och intala mig att jag tjänar så mycket mer på att INTE mula i mig en. Donerade därför bort min nybakta, goda runda semla som Anna-Karin leverarat direkt från bageriet till jobbet. Suck a duck!

Köket står där det står, det är ungefär min kommentar just nu. Har i alla fall fått elen indragen på vissa ställen så spisen funkar. Tänk om man hade en JÄVLA KÖKSFLÄKT OCKSÅ! Vore ju guld det. Jag ska inte trötta ut er idag om det utan bespara er tills vi kommer närmare helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar