onsdag 17 februari 2010

Ny bloggsida på G

Åhåå man kommer hem och finner en ny uppiffad bloggsida, made by PREFF
Jag ska väl inte säga att den är helt färdig, kommer nog att ändra bilden, lägga in fler bilder och piffa till den lite. Eller, Therése that is hihi, själv är jag totalt bakom flötet. Jag VILL kunna men när det väl kommer till kritan har jag inte riktigt planerat in tiden för att lära mig, varpå jag tröttnar efter tre sekunder och ringer till Therése och ber och grinar tills hon fixar. Nu är hon inte alltför svårövertalad heller så tur har jag!
Såg att hon hade så fiffigt lagt in små rubriker och med tanke på hur mitt liv är så vill jag också ha det så. Där kan ni ju välja om ni vill läsa om vår husrenovering, min träning eller kost, eller bara allmänt grotta ned er i vad som händer i Malin-life. Är dock osäker på om det går att kategorisera det jag skriver dagligen, eller om jag måste lägga in sådana inlägg också om ni förstår hur jag menar. Weell den som läser får se! Including me.

Körde ett riktigt svettigt pass på motionscykeln idag, 12 st intervaller enligt följande: 30 sek snabbt och tungt/30 sek lungt trampande. Höll på att trilla av cykeln, blev alldeles yr och stirrig. Kände mig väldigt fokuserad innan passet, var sugen på att ge allt men när jag väl satt där så kändes det verkligen att jag för TVÅ dagar sedan tränat benen. De ville liksom inte hjälpa till på samma sätt som jag önskade. Önskade att jag hade haft lite pinnar och tejp så att jag kunnat staga upp dem så att de inte sladdrade än hit än dit. Jag härdade dock ut, slarvade lite på de sista intervallerna ska jag väl erkänna men det var ju ändå ett tag sen så jag tar det med ro.

Känner att det är ett riktigt smart val att börja såhär pass tidigt. Jag har inte samma krav på mig själv som sist, har tid att leka lite både med maten och träningen. Känner att jag borde lägga in lite skidåkning, kanske två pass i veckan, men jag vill inte heller backa på styrketräningen så jag vet inte hur jag ska få tiden att räcka till! Blir bättre de veckor jag jobbar eftermiddag, då kanske jag hinner med både och. Men som sagt, jag tänker ta det lugnt i början och sen accelerera mot slutet. Yeeeah right som om JAG kommer kunna hålla DET!

En dagtidsdag till kvar på denna vecka, sen är jag ledig fredag, lördag, söndag. Måste försöka få hit Kvik-snickaren så att han kan montera dit fläkten för nu jävlar tryter både den färdiggjorda maten och tålamodet. Vi vill inte BO SÅHÄR längre!! Vi vill för fan kunna njuta av vårt kök!! Och resten av huset också, slippa ha en massa kartonger här och där, vitvaror fulla datarummet......uuäck! Sen suger det ju att man måste sakta men säkert börja inhandla ett köksbord, stolar till det, taklampa i både kök, matrum och hall, hallmöbler.....ja jösses! Det kommer att ta tid men då får det väl ta tid då. Jag tänker inte panikhandla något bara för att liksom. Måste bara få otåliga Arne att tänka samma tanke så blir det nog bra till slut :)

3 kommentarer:

  1. Hej,

    Mer mellanrum mellan "main-wrapper" och "sidebar-wrapper" skulle nog rekommenderas för läsbarheten (padding på body-text kanske?); body-text "flyter liksom ihop med sidebar" så som det är nu ;)

    SvaraRadera
  2. Som jag nyss skrivit så hajade jag inte ett skvatt av vad du har skrivit, tur det finns hjälp på vägen :) Tack för tipset, såg vad du menade när jag fick det förklarat för mig hihi.

    SvaraRadera
  3. Det är de små sakerna som gör det ;)

    http://www.w3schools.com/default.asp har en massa tutorials som är bra, även för oss som är sådana "webutvecklare" (för ingen kan kunna allt & alla dessa små detaljer, ibland måste man kolla upp saker trots att man använt sakerna miljoner med gånger...).

    SvaraRadera