fredag 26 februari 2010

Effektiva timmar

Sedan igårkväll har jag städat undan lite troll, både i mitt psyke och hemmavid.
Det första jag tog itu med var problemet på jobbet. Det är inget allvarligt egentligen men jag är ändå stolt över att jag vågade ta upp det som gjorde mig lite nedstämd och irriterad. Det kommer aldrig att kunna botas dock, eftersom när en människa är så urbota totalt jävla dum i huvudet och samtidigt totalt oblivious om det.....eller så skiter denne i det helt enkelt. Anyway, det funkar alltså inte med några metoder, inte ens inbankning med kätting skulle hjälpa. Jo det skulle hjälpa mig för stunden men inte på sikt! Jag vågade i alla fall säga som jag tyckte och det känns jättebra nu. Tur att det finns små stjärnor som glimmar till och leder ens väg :)

Vaknade på världens bästa sätt idag, av käreste söteste bror som ringde och väckte mig. De är i denna stund på väg just TILL OSS och det ska bli SÅÅÅ SKOJ!!!!! Har längtat efter dem suuuuuupermycket. Ska äta hämtmat och surra skit innan det är dags för mig att dra på jobbet.

Sen har jag även hunnit med att ringa och anmäla att vi ska ha ett sånt där kärl för matavfall. De kör en sån grej just nu här i våra trakter. Meningen är väl att det ska bli mindre sopor, eller nej, att matavfallet ska kunna återvinnas, DET är den korrekta benämningen. Mindre sopor går inte, då blir jag av med jobbet håhååjaja.

Testade även att ringa konsumentrådgivningen men de har inte telefontid förrän på måndag mellan nio och elva. Men helvete då SOVER ju jag!!!!! Får väl testa senare för jag känner att innan jag pratar med Kvik så vill jag ha lite mer kött på benen. Defence så att säga! Ska attackera värre än en piraya and MY GOD om ni fick se det!! Nej de har för övrigt inte ringt upp för att upplysa oss om statusen på varken fläktmontering eller laminering......SUG ER EGEN!

Nu ska jag slå av dammsugaren och leta reda på en livrädd Izzy. Hon kommer med ett alldeles eget inlägg strax så stay tuuuned foooolks! Missa för Guds skull inte SOLSIDAN ikväll!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar