onsdag 3 februari 2010

Min bil- ett barn!

Ådi tror verkligen att han är fem år gammal. När vi är ute och glider längs vägarna får han för sig att göra små krumsprång och egna små slideshows så de andra bilarna drar åt sig extraljusen och styr åt sidan i vild förtvivlan. Han spinner gärna lite extra vid rödljusen också, jag vet inte om det är för att sympatisera med min stigande hjärtfrekvens eller om han helt enkelt gillar soundet av däcken som jobbar hårt. Har ni några erfarenheter av liknande saker?
Tills dess håller jag andan och hoppas att han håller till besiktningen på fredag. Stackarn, självförtroendet kommer få sig en rejäl törn. Får komma på något sätt att pyssla om honom sen.

Är vansinnigt sliten och ofunktionell efter att ha jobbat dubbla skift. Hann knappt smyga in stortån på jobbet så fick jag förfrågan om jag kunde jobba natt också. Självklart måste man passa på när tillfälle ges så jag tackade ja, bet ihop och levde på mackor och vaniljkrans toppad med rejäla koppar kaffe. Det gick, med nöd och näppe måste jag säga.

Steg upp halv tolv och hittade min älskade pappa och min älskade svärfar i full färd med att skruva skåpstommar. Efter lite kaffe försökte jag mig på att sätta ihop lite lådor. DET var ett STORT misstag!! Trodde att det här funkar väl som IKEA så jag testklämde ihop två delar för att se att det funkar och vips har jag två delar som är stuck to each other for lifetime och varken skruvdragare, mejsel eller våld kan få dem isär. MEN SÅ JÄVLA OTIPPAT! Så då insåg jag att det här kommer inte att funka just idag, jag måste vila hjärnan och kroppen. Stoppade undan alla grejer, satte mig på en stol och mulade i mig en hel massa kanelsnäckor och godis medans jag njöt av att ha pappa här. Ser fram emot Roomservice i soffan ikväll.....då ska jag gotta mig åt att se ANDRA jobba!

Måste höja ett varningens tecken för att montera ihop ett Kvik-kök. DET ÄR INTE SÅ JÄVLA ENKELT SOM MAN KAN TRO! Sure thing, man får en finfin beskrivning där alla stommar är uppdelade för sig med allt innehåll som ska vara till......SYND BARA ATT NUMREN SOM STÅR INNAN INTE ÄR SAMMA SOM PÅ PAKETEN!!!!! Har ringt Kvik sju gånger idag......undra när de tänker sluta svara? Var starkt misstänksam ett tag för en röst sa att alla var upptagna men att jag skulle lämna namn och nummer. HELL NO! Jag ringde genast upp igen tills någon svarade. Men allvarligt talat, hur fan ska man veta att T60 är samma sak som DT165-058-00?? Tell me and I´ll take it all back!

Sen undrar jag även varför i allsin dar högskåpen "inte behöver sitta fast" och man inte får nåt att dra ihop dem med på baksidan så att de ska hålla ihop bättre? Undrar även varför bakstycket NÄSTAN räcker och det blir cirkus en decimeter som blir öppen mot vägg?

Små små saker som man gör......ladidida ladididej.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar