fredag 26 februari 2010

Nattsuddning

Alltså jag förstår verkligen inte vad som händer med min blogg just nu! Ena sekunden ser det ut som det alltid har gjort, andra sekunden ser den jävligt upp-hypad ut........what´s goin´on?? Det är sidan där jag skriver mina inlägg som jag pratar om, själva bloggen ser ju likadan ut. Jaja, en dag ska jag ta mig tid att bena ut hur jag ska bära mig åt. Antar att ni vill väl se NÅGRA bilder av vad vi hitintills har åstadkommit på köksfronten?!

Har snart avklarat min första natt av fem. FEM! Japp ska jobba en extranatt så det ska bli spännande hur jag kommer att klara av att vända dygnet rätt. Brukar ju vara ett större problem att sova sammanhängande på dagtid men fem nätter i rad är en aningens saftigt.
Känns dock bra att snart ha avklarat denna mördarvecka. Jag behöver energi att ta tag i lite inköp. Hallmöbler och porslin står högst i kurs. Vi har bara fem tallrikar att äta på!! Hur fan kan det ha gått så långt? Såg på Lagerhaus att de hade schyssta svarta tallrikar, ja en hel serie var det så det är väl till att sakta men säkert stasha upp ett förråd. Supermysiga tekoppar såg jag också. Jag lever med en oerhört harmonisk bild av mig sittandes vid köksön, sippandes på något gott te efter en svettig morgonpromenad. Yeeeaaahh!! Det är ju i och för sig helt stört att vi lever i ett så materiellt samhälle att UTSEENDET PÅ KOPPEN spelar en enorm roll i känslan av den totala upplevelsen.

Har för övrigt ett enormt sug efter att UPPLEVA något! Jag vill anmäla mig till Tjejmilen, åka på någon mysig spaweekend med Arne, fixa klart hemma, vårda sinnena så att säga. Hämta lite kraft inför våren. Idag steg temperaturen till minus åtta grader och jag kände på en gång hur det började spritta lite i kroppen.

Nej nu blir det frulle och snart lite sömn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar