fredag 26 juni 2009

Alfahannar och king of pop

Vad gör man när man tvingas till att underställas en riktig alfa-hanne? När det känns som att det inte spelar någon roll vad man än säger eller gör? När man bara existerar när det passar och när det man gör bara är rätt när det inte kommer från eget initiativ? Är det ens lönt att protestera? Ska man tiga och vaska guld eller tala och putsa silver resten av livet? Nej det är ingen fara med mig men ibland blir jag bara så trött. Så trött på detta jävla rollspel i samhället. Det är klart att det måste finnas olika personer som är olika bra och olika starka, precis som i djurlivet, men måste det vara svart eller vitt? Kan inte den som är svag ibland få känna sig stark och den som bara går på som en ångvält få sig en knäpp på näsan ibland? IBLAND..är det too much to ask for?

Idag har även Michael Jackson dött. Min fråga är nu, kommer han att bli legend och få den credit han förtjänar eller kommer han fortsätta vändas ut och in på i media och över hela världen bara för vår arts egna jävla uttråkning? Jag har alltid varit på hans sida. När jag var liten var mina väggar tapetserade med hans face, till och med hans apa var med här och där. Jag radade upp mina mjukisdjur och höll konserter för dem, sjöng "Man in the mirror" så det bara ekade. Hade inte då en aning vad det var jag sjöng om men det lät ju jävligt bra dock! Finns även en video lagrad förevigt i min mosters arkiv där jag som knubbig gråsäl gör V-tecknet och skriker "Michael Jackson är bäst". Den där videon är tyvärr även lagrad i den del av min hjärna där jag stoppar allt jag önskar att jag inte gjort, varit eller sett ut men ibland måste man bjuda till hur mycket det än tar emot :) Jag har en hel pärm hemma på mitt flickrum där jag prydligt klippt ut alla artiklar jag då kunde komma över och undra hur många gånger jag sett Oprah´s intervju med honom.....måste vara ett GÄNG gånger i alla fall! Den där besattheten ebbade ut som den alltid gör ju längre tiden går men en liten del av mitt hjärta har dock alltid klappat för honom. Vilken entertainer, vilken musiker, vilket oerhört geni! Verkar dock vara till sådana enorma människors nackdel, antingen tar de ihjäl någon annan eller så tar de ihjäl sig själva. Här var det väl ett mutural relationship......vi människor hjälpte till att ta livet ur honom och han kunde inte hindra det. Ungefär så skulle jag vilja se det. Jag tänker inte säga varken eller om alla rykten för hur ska jag veta, hur ska NÅN veta, vad som egentligen är sant eller inte? Däremot tycker jag att ni alla ska ta en tyst minut, timme, dag eller varför inte ett LIV till att försöka sätta er in i en sådan situation som tragiskt nog nu varit hans liv. Den jävel som "helt plötsligt" börjar äääääääälska honom NU borde straffas med spö! Tråkigt nog brukar de alltid bli mest erkända när det är för sent.....

Nog med dysterheter nu! Imorgon ska vi kavla upp ärmarna och sätta igång med operation plantering. Köpte buskar av olika slag samt en hög med blommor idag. Ska bli spännande att se vad det kan bli för kreationer imorgon! Bilder kommer as it goes along!
Senare på dagen ska vi fira vårt gudbarn Alfred som fyllde ett högaktningsfullt år i onsdags:) Bilder på detta kommer nog även senare i helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar