måndag 15 juni 2009

Vad ska det hända för skit idag då?

Ja herregud! Jag som trodde att återkomsten på jobbet skulle bli en stilla sladd in genom grinden för att sen fortsätta i samma anda resten av veckan. FEL FEL FEL!!!! Det var riktig K.A.T.A.S.T.R.O.F, ingenting fungerade som det skulle, det var fan som om det gått troll i skiten! IDAG käre bror har lillsys fått göra skäl till sin lön kan jag lova. Pannan som jag körde, ja jag går inte in på detaljer för det blir bara trååååååkigt, ville riktigt inte göra som JAG ville. Det resulterade i en hel del vardagsmotion uuuupp och neeeeeeed, uuuuuuuuppp och neeeeeeed och uuuppp för trappor mellan kontrollrum och panntopp. Ett helvete när det står men skönt när det går.....skulle man kunna sammanfatta dagen :)

Sen ballade ena linsen i ögat ur så jag såg fan inget på halva dagen. Fick köra med solglasögon och stängt öga på hemvägen, självklart låg jag bakom en sån där "nästan 70"- bilförare. S.U.C.K.A.D.U.C.K!

För övrigt så har jag, på gymmet naturligtvis, blivit inbjuden till att spendera en natt på spökhotellet i Borgsjö....jeeeepp no comments on that one right?!

Var i allsin dar ska jag vända mig för att ta reda på mer om hur jag ska träna? Jag vill inte betala en jävla massa pengar till min PT, jag vill lära mig SJÄLV!! Finns det några bra sidor på nätet tro? Alltså jag vill ju veta VAD som händer om jag gör på det ena eller andra sättet. Fattar inte var alla coola brudar fått sina kunskaper ifrån, måste ta och fråga dem för de verkar ju få grymma resultat!
Måste skärpa till mig angående kosten också. Nu när jag hela tiden får höra att jag är så jääääävla smaaaaal eller....den här värmer bättre.....att det ser ut som om jag ska delta i en fitnesstävling hihi.....så slappnar jag av mer och känner att "joooo visst kan jag mula i min en godispåse, jag var ju ändå ute och gick i..få se nu....onsdags". DET HÅLLER INTE! Jag måste nog tyvärr köra "allt-eller-inget"-principen. Eller inte det heller, men jag måste i alla fall skärpa mig liiite mer. Det gör det ju så mycket roligare när jag väl "kan" äta. Nu går det bra när jag jobbar, då äter jag regelbundet och det enda jag längtar efter när jag ligger däckad i soffan är en megakopp kaffe. På helgerna eller när jag är ledig skulle jag kunna trycka i mig hela skafferiet. Då jag inte har något att göra vill jag äta, hur fan connectar hjärnan ihop uttråkning med mat??
Nepp nu ska jag koka kaffe och ta fram jordgubbarna jag köpte idag. Ska överraska Arne lite :) Puss på er och ha en bättre vecka än vad jag kommer ha! Haha jävligt upplyftande va?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar