söndag 14 juni 2009

Helguppdatering

Japp då har man varit ute och svängt igen. Therese håller ju snart på att nå den aktningsvärda åldern 20 plus nånting nånting :) Det tycker vi är värt att fira så igår när hon trodde att hon skulle till Östersund och bara umgås med kusin Marie och familj så dök jag och Helene upp där också för att överraska henne. Såhär glad ser hon ut innan:



Sötaste lilla tjejen jag nånsin sett tror jag!! Therese kusinbarn Ebba



Efter lite lureri om helikopterflygning landade vi tryggt och säkert HÄR på SPA!



Therese är lite skeptisk till bikini-matchningen som brollan slängt ihop :)



Black and white together hell yeah!



Min mat och Therese mat......snacka om att de INTE tar till när man hellre vill ha grönsaker istället för pasta eller potatis.....får väl dock skylla mig själv.



Mina drycker för kvällen, kvällens chaufför



Otörstig som få men vi lyckades ändå tvinga i henne en Kaffe Karlsson!



Stoppade i det hungriga hålet en mangosorbet och lite kaffe, mums!



Japp det var gårdagen det, såååå skönt att slappa lite på spa och hänga med nice people!

Idag regnar det så förbannat! Har inlett dagen med en film, "Into the wild". Verklighetsbaserad och jääävligt bra! Se den uppmanar jag er! Handlar om en kille som inte vill vara beroende av saker utan vill skapa sitt liv och sin lycka utifrån det naturen ger. Tänkvärd film som naturligtvis sätter snurr på mina små hjärnceller. Jag kan inte bestämma mig för om det är rätt eller fel, sättet killen tänkte på men han hade garanterat en hel del highlights i sitt liv och inget av det berodde på pengar eller makt! Helt ensam på sin färd genom USA till Alaska, vilket var slutstationen på hans resa. Hans tankar och tid var helt fri men ändå, lycka är fulländad endast om man har någon att dela den med.....stämmer nog en hel del. Pratade med en kompis om det där, att vara så fri att man kunde resa vart man ville när man ville och bara existera. Han menade att det inte var värt någon om man inte hade något att referera till. Alltså, om man inte har en vardag med jobb och ansvar tex, så värderar man inte friheten lika mycket som när man bara har den till låns. Det har jag aldrig tänkt på men det är nog lite så. Man behöver olika saker olika tidpunkter i livet, så är det ju, och om man får dem när man bäst behöver dem så har man en förbannad tur!

Imorgon börjar mitt allvar igen. Slut på ledigheten, back to work. Inte så hemskt egentligen, bra att få lite struktur på saker och ting igen. Snart semester dock, four weeks to go:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar