tisdag 30 juni 2009

Ungdomens källa

Igår satt vi några stycken och pratade om allt möjligt. En av killarna hade varit på badstranden och hade inte liksom kunnat undgå alla snygga 18-åriga babes i sina minimala bikinis. "Fan man är 37 år gammal och känner sig ju för fan gubbsjuk!" sa han. Då tänkte jag för mig själv att är det där ännu en skillnad i tänket för män och kvinnor. Om jag ser till mig själv så inte fan är det unga grabbar i 18-20 årsåldern jag registrerar. Nej det är MÄN! Och vad menar jag då med det? Jo, varje gång jag ser en pojkspoling som ser ut att vara nyutsprungen från gymmet med spettet i arslet och musklerna rätt flexade så blir jag så jävla irriterad. Get over yourself har jag lust att skrika, det ÄR INTE SNYGGT!!!! Det finns väl ingt fulare när någon signalerar "HÄÄR TITTA PÅ MIIIIG JAG HAR TRÄÄÄÄNAAAR VILL DU KÄÄÄNNNAAAAAA!!!" Nej det vill jag inte! Jag önskar att du kunde gå upp i molekyler och lämna denna jord i samma vaccum som din skalle verkar befinna sig i. Snällt tänkt? Kanske inte men ja jag stör mig på olika saker jag vet!

Killar eller män verkar instinktivt dra sig till ungdomens källa och frågan är då varför. Är det för att uppväga det egna åldrandet, för att det är någon status i det hela att lägra en som är mycket yngre? Eller är det helt enkelt genetiskt, att de drar sig till någon som går att befrukta, djurens lag rätt och slätt, inga konstigheter? Visst, alla drar sig väl till det de finner vackert men nu tänker jag stort, generaliserar lite.
Jag har aldrig dragit mig till någon som är mycket yngre. Kanske har det att göra med att jag själv är så satans barnslig så jag behöver en motpol haha vad vet jag. Men där tror jag skillnaden ligger. Vi tjejer vill ha en MAN, inte en snorunge som vi måste hålla efter. Arne är det perfekta exemplet på vad jag menar, i mina ögon sett. Han utstrålar en självsäkerhet, ser hård och cool och samtidgt utger han ett lugn, en harmoni och trygghet. Han är allt helt enkelt :)
Vad tror ni, har jag helt åt helvete fel eller är jag på rätt spår med denna fundering som jag arkiverar under "Malins flummiga världstänk"?

Nu ska jag dra trimmern över Arnes skalle. Over and out!

2 kommentarer:

  1. jag håller med dig gumman...det är MÄN vi vill ha..helst musiker ååå vi har lyckats med båda du å jag..Arne och Fredrik är riktiga kap!!!=)

    SvaraRadera
  2. Det kanske är så att tjejer vill ha äldre män för att dom ska kunna ta hand om oss medans män söker sig till yngre för att kunna skydda o ta hand om?
    Pojkar i mina ögon känns mer som lillebror än något att attraheras av!
    Ses vi snart, saknar er?
    Kram

    SvaraRadera