onsdag 10 mars 2010

And the beat goes on and on and on

Efter att ha fått sova till fyra, beställt tid för sterilisering till Izzy, eldat och ringt till min älskade bildoktor Selin känns livet lite lättare igen.

Han sa några tröstande ord och inatt ska jag testa hans beprövade metod. Funkar det så ligger Ådi på plus och jag älskar honom igen. Funkar det inte finns det risk för att jag tar en slägga och drämer i huven på honom. Förmodligen kommer jag INTE att tillämpa den metoden hur jävligt han än beter sig, mitt modershjärta är djupt rotat i hans evinnerliga bestyr och besvär.



Vad händer annars i liv Johansson-Sjökvist?

Joo vi har i alla fall fått fingrarna ur arslet och beställt lite hallmöbler vilket är en bedrift för en annars så ångestdrabbad tös. Köpa inte köpa, beställa inte beställa, ha eller inte ha..GHAAA!!!

Har försökt leta efter bilder på dem på nätet men då jag får upp en soffa, en kille med ett barn i famnen osv så inser jag att jag inte är the queen of google! Får väl lägga ut dem när de väl kommer hem, det var ju osäkert det med eftersom de var slut hos leverantören också. Inte helt oväntat vad gäller oss :)

Det är i alla fall en svart sittbänk med lock plus en lite högre typ byrå med svarta korgar. As simple as that. Sen ska det ju dit lite mer prylar också såklart men de ska ju hittas också.



Kaklet är ett mysterium. Hittade NATURLIGTVIS ett JÄTTEFINT.....som kostade runda slängar 465 spänn......PER PLATTA!!!!! Jävla förbannade skit! Tur man är miljonär NOOOT! Hittade ett annat, lite rostigt och skimrande, tänkte att det här kan bli coolt. Då är problemet bara att vi vill ha ett kakel som sträcker sig 40-45 cm ovanför bänkskivan. De här plattorna är 30 cm hög vilket medför att vi måste kapa en platta på hälften. Det skulle ju gått bra om det inte vore för att de är i mosaik, ojämn sådan, där mönstret inte passar hur som helst. Alltså, om vi kapar en platta så är det bara ENA delen som passar in, den andra får vi slänga bort. Då måste vi ju köpa dubbelt så mycket kakel och bara använda hälften......if you see what I mean?



Nog om detta. Nu ska jag äta, lägga mig på soffan, åka och träna och sen jobba. Livet rullar på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar