söndag 14 mars 2010

Lite moln på en annars solig himmel

Melodifestivalen igår. Grattis Anna till storvinsten. Det är en bra låt, antingen flippar den eller floppar totalt, tror tyvärr på det sista. Jag gillar henne men hade helst sett Salem al Fakir som vinnare. SNACKA om sockerpiller!!!! Han är något som man skulle kunna slita fram ur rockärmen en iskall, mörk vinterdag och bara värmas av allt det goda! Ett geni som jag hoppas att världen är snäll mot, annars finns det risk för att även han dukar under av vardagens press och perfektionism.

För övrigt är jag trött. Riktigt trött. Det är jag alltid när jag har långhelg på jobbet, kraften liksom rinner ur en dubbelt så fort som sekunderna tickar. Tröstlöst! Mest tröstlöst är det när man redan på förhand vet att det inte är någon mening att diskutera med en del människoarter, THEY JUST DON´´T GET IT!
En vecka till sedan är det jag som omger mig med vackra fina älskade vänner, en hel helg fastklistrad vid min älskling, träning, vila, lata stunder på soffan, någon fika på stan och förhoppningsvis fint väder!

Nej sju timmar till så är man homesafe!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar