onsdag 17 mars 2010

Pengakåta 5:an

Jag blev så jävla besviken när jag såg premiär-programmet av "Håkans bar" i måndags. Snacka om att allt är totalt jävla uppgjort! Först blir han en dundersuccé på "Färjan", lääägligt nog fundeeerar han på att starta eget och vips så kommer en spin-off där han öppnar en bar i Thailand. Okej, så långt är jag med. Sen får man se hans medarbetare. DÄR går fanimej gränsen!! Varför i helvete tar man tre personer som tamejfan aldrig SETT insidan på en bar, eller som aldrig blandat något annat än hemkört och cola? Nää just nu är jag fanimej så besviken. Håkan är en skön snubbe men det där hyfsat spontana man kunde se på "Färjan" är helt borta och sönderproducerat. Förbannade pengakåta Kanal 5!

Idag har jag haft en riktigt skön dag. Vaknade i morse i tron om att jag skulle kunna ut på en löptur men då jag knappt kunde svinga benen över sängkanten utan att skrika så fick jag genast överge den tanken. Träningsvärken sen benpasset i måndags hänger envist kvar, värst har nog varit idag så imorgon ska det förhoppningsvis kännas bättre.
Tog mig till Helex där jag lyckades ha mig upp på en cykel. Brände av ett intervallpass istället, det gick liksom lite bättre än att springa konstigt nog. Dock var pinnarna lite stumma och motvilliga men jag bet ihop och ignorerade det. Efter det körde jag ett magpass.

Träffade Sara, Siggan och Katrin ute i Birsta. Käkade lunch och smög runt lite löst bland butikerna. ÅÅÅÅHH det finns så MYCKET jag VILL och BEHÖVER handla!!!!!! Men Ådi är fortfarande på rehab och eftersom jag inte hört något ifrån hans doktor så känns det lite illavarslande. Blir det en dyr historia vet jag inte vad jag ska göra. Förmodligen ger jag honom en sista chans, lappar ihop honom och håller tummen att han håller året ut åtminstone. Året ut. HA! Nu var ju jag rolig, jag borde väl ha lärt mig att inte hoppas på längre än dagar nu....

Två dagar kvar på jobbet sen blir det en snabbvisit till Arnes pappa för att vara med på fisketävling på söndag. Läste precis att solen kommer att försvinna lagom till helgen. Varför är jag inte förvånad? Ska dock bli skönt att åka hemifrån och göra nåt för första gången i år. Bada lite bastu, titta på stjärnorna, fiska, njuta av naturen och att jag och Arne får vara tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar