onsdag 31 mars 2010

Muntrare toner och lite bilder

Ja då tycker jag att det är dags att bjuda på lite före- och efterbilder från vår "kära" köksrenovering. Håll till godo!


Före.....




Efter....









Före......




...och efter.....




Fööööreeee.....




..oooch efter....



Före...




..och efter.




Japp that´s what we´ve got so far. Riippa var här idag och pusslade ihop kaklet.

"Det blev inte som ni hade tänkt men jag tycker att det blev bra" sa han finurligt och skrattade.

Jag har INGEN ANING om vad som inte blev som vi tänkt oss, snyggt som tusan blev det i alla fall. Rekommenderar STARKT Riippas kakel ifall ni får för er att göra nåt som ni inte orkar göra själva. Han är grymmast av de grymma, roligast av dem alla och stenskön snubbe att ha i huset!


Hämtade Ådi idag. Gissa vad som hände när jag skulle köra iväg?

MÖÖÖÖP! Ni har bergis FEL allihop föööörrr han STARTADE!!!!!!! Hujeda mig så glad jag blev! Dock är det inte riktigt slut på historien än. Jag behöver fortfarande byta lite grejer men jag är i alla fall glad att han startade alla tre gånger jag testade. Happy Malin!

Fick träna också som jag ville så nu är jag tillfreds igen. Körde lite bröst och triceps följt av ett intervallpass på cykeln. Imorgon är det TÄNKT att jag ska ta mig en löptur men jag antar att den andan är som bortblåst så fort jag vaknar. Ambitionen finns där i alla fall.


Har påtat ihop en trerättersmeny som vi ska bjuda mamas and the papas plus bror och The imorgon. Blir lite sporadisk improvisation då jag inte riktigt har koll på slutresultatet, hur jag har tänkt eller så, meeeen de brukar inte vara så kräsna. Gratis är gott som man säger:)


På återseende kära vänner. GLAD PÅSK ifall jag glömmer bort att säga det sedan!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar