måndag 8 mars 2010

Namnceremoni och köksfix

Felåt bloggen att jag inte varit dig hängiven i helgen men vi har haft lite att pyssla med. I lördags var det dags för Rockys namnceremoni. Här nedan ser ni lite bilder och då menar jag LITE bilder! Fattar inte men jättemånga bilder blev bara suddiga och jävliga. Weell håll till godo med vad som blev! Spana in den ooooerhört vackra tårtan gjord och dekorerad av familjen Johansson/Sjökvist. Spana NATURLIGTVIS också in lillsnyggingen med kepsen, huvudpersonen that is :)

ROCKYS NAMNCEREMONI




Gårdagen hängavs till att storstäda.....IGEN! Tycker fan vi städar oavbrutet här hemma och ändå ser det lika jävligt ut efter en dag eller två. Är det för att vi nyss har renoverat och skiten skakar loss från väggarna eller är vi sådär jävla grisiga i oss själva?? Können sie bitte erklären? "Kan ni förklara" på svenska alltså.

Hur har det då gått med Ådi? Jooo efter att ha lämnat honom i händerna på en mycket kunnig vietnames kunde han snabbt konstatera att: "Vi måste byta batte-lii." As simple as that. Han hade även rengjort nånstans och som jag förstod det var det nog det som gjorde att han var lite tjurig och inte ville starta. Jag är lite osäker på att detta verkligen är slutet på historien men idag ska vi i alla fall fixa ett nytt batteri och sen får vi se. Färden fortsätter. It goes on and on and on.

Idag ska vi fortsätta "The battle of Kvik". Ska lämna igen en hel del täcksidor samt kräva lite kompensation. Jag ringde ju konsumentvägledningen och fick lite luddiga svar. Har i alla fall rätt till ersättning för snickarens hit och dit åkande, samt för telefonsamtal och hit och dit åkning för vår egen del. Jag vet inte, man kunde dra det upp i rätten kostnadsfritt men det känns som att det finns en gräns. De HAR ju trots allt ordnat det mesta, även om det är min förtjänst som ringt och ringt och ringt, men lite lådinredningar och sånt tycker jag i alla fall är det minsta de kan erbjuda! ANNARS kan jag ju dra esset ur rockfickan och nämna lite förstrött att jag faktiskt HAR vissa rättigheter genom KONSUMENTKÖPSLAGEN. Eller ännu bättre, hoppas på att det är kunder i butiken som hör när jag talar LITE HÖGRE än normalt!

Plusgrader ute. Känner att jag snart måste ta itu med min konditionsträning. Blir ju dåligt med träning när jag och Arne är hemma samtidigt. Just nu är det ju lägligt att skylla på väder och vind men i slutändan går det inte. Hoppas på bara vägar om två tre veckor så att jag kan börja cykla. Hade ju läst i nån slags träningsförberedelse inför Halvvättern att man skulle cykla "2-3 mil " ungefär tre gånger i veckan. Kändes ju högst överkomligt....tills bror var så snäll att påpeka att det faktiskt stod "2-3 TIMMAR". HOLY CRAP! My ass is about to be numb and skrumpna bort! Fortsättning följer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar