måndag 1 mars 2010

What have I done??

You can call me crazy men idag har jag gjort något som jag aldrig någonsin tidigare har gjort. Nej det är inget som ni kommer hoppa jämfota av avund för, snarare ruskar ni på huvudet och säger "You crazy girl."

Jag har nämligen anmält mig till Halvvättern, ett cykellopp på 15 mil......................................................Japp vad var det jag SA?! Visst ruskade ni på huvudet nu? Det är nästan så jag undrar själv. Jag menar, hur mycket  har jag cyklat i mitt liv? Som barn jajamän, fram och tillbaka till sjön för att bada ett antal gånger per dag. Då tänkte man det ju inte som träning, man bara gjorde det. NU däremot. Jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att fixa detta mentalt till att börja med. Den 13 juni bär det av vare sig jag vill eller inte.

 Känner dock att jag måste ha ett mål annat än "förbränna underhudsfett", jag ska ju inte fitnesstävla så det behövs något annat att fokusera på. Tror att det kommer bli kul. Det är Anna-Karin på jobbet som lurat med mig. Kommer åtminstone att bli en kul roadtrip :) Sen behöver jag ju en cykel förstås. Få se hur det utvecklar sig men något att bita i är det onekligen. Känner ju mig själv, det är inte så att jag tänker se det som en söndagstur no no, jag kommer ju verkligen att TRÄNA inför det. Läste att om man klarar det under sex timmar så väntas något extra vid målgång och KABAM där slog tävlingsinstinkten till! Har ingen aning om det ens är möjligt att fixa men jag kan ju prova :)

Nu är det snart sömndags igen. One more night to kill, sen får jag nöjet att se Arne på tisdagkväll. Vi har knappt setts under en längre tid så jag har fixat en liten överraskning åt oss. Det är inget stort men det kommer bli kul. Ska berätta senare, Arne vet inte om något än.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar