fredag 26 mars 2010

Två små rackare flyttar in och jag gör bort mig x2

Nu har två nya möbler flyttat in i hallen. Eller, de står inte på plats riktigt än, de hade gjort det om jag inte somnat i soffan som en döing efter maten, men SNART! Imorgon tror jag att vi får sikta på. Lovar att lägga ut lite bilder på bloggen med hjälp av en låååånglånad kamera som jag kidnappat från bror och The.

Det har varit den bästa fredagen på väldigt länge. Steg upp i ottan, skjutsade Arne till jobbet, tränade intervaller på gymcykeln och efter det lite magträning. Tog en kaffe, åt mina medhavda mackor och banan och läste tidningen på gymmet i väntan på att klockan ska bli normal anständig vakna-till-liv-tid ute i Birsta. Det är riktigt skönt att slappna av direkt efter gymmet. Inte känna att jag måste skynda vidare utan att jag bara kan sitta ned och bara må riktigt bra.

Vidare ut till Birsta för att handla mat och lämna igen mina cykelbyxor som jag köpte förra fredagen. Provade dem aldrig utan litade på att small skulle funka fint.......BIG mistake! Inte för att jag är så värst påläst vad gäller hur de ska sitta eller kännas, jag kände mig mest som en idiot med en jättebinda i skrevet, men de var väldigt långa åt alla håll. Jag fick vika ned kanten för att inte strypas av gummibandet......lätt överdrivet men U see what I mean right? Så nu är jag på jakt efter ett par mindre. Blev instyrd på fel stig när jag kom på att jag skulle fixa ett påskägg åt Arne med coola t-shirts från Carlings i. Malin handlar och gör bort sig:

"Tjena (säger jag till grabb-expediten på Carlings) har du inte de här t-shirtarna i medium?"
"Nääe det är bara de som ligger där."
"Funkar det med small tror du? Hur är storlekarna? Han har medium vanligtvis."
"Tjaa det kan bli lite tight kanske. Jag har large i mina."
Nu var den här killen rätt lång och tanig varpå jag DÅ säger:
"Nej fan då går det inte. Alltså han är smal men rätt grov."

STACKARS KILLE!! Som en riktigt käftsmäll måste det där ha suttit och inte en BRA sådan!! Jag fick dock med mig två andra tshirts så Carlings Malin 0-1 :)

Vidare in på Gina där jag hittade en klänning inför morgondagens festligheter. Hårdrock är nyckelordet så vi får väl se om jag tar den eller inte. Måste visa den för Arne först.

 Ungefär här nånstans ringde brorsan och sa att de hade hittat felet på honom också. Det är en bacillusk, nej en bakterie i näsan på honom som gjort honom sjuk. HIGH FIVE till den som upptäckte det, nu får jag tillbaka min fina, goa, friska, galna, starka, roliga, älskvärda....yeeah you get it...brooooor :)

Hem sen med alla varor och grejer. Tillbaka till stan för att hämta Arne, våra hallmöbler och min fördelare som ÄNTLIGEN har kommit!! Hem igen, proppa kroppen full med våfflor, grädde och jordgubbar. Somnade på soffan, vaknade när Arne väckte mig och sa att det är "Så ska det låta" på tv:n. Gjorde bort mig x2:

"Vem är det där?" säger Arne och syftar på han i Stefans lag.
"Mäh det är ju Peter Wahlbäck" säger jag stensäkert. "Känner du inte igen honom?"
"Njäee vad har han gjort då?"
"Jamen han är ju komiker typ" säger jag och tycker att det är lite konstigt att han har så många tatueringar för det har han aldrig haft förr.
Arne slår upp tv-guiden och läser.
"Det är väl för fan inte Peter Wahlbäck, den här heter ju Måns Jälevik!!"
"Oh fan, kanske därför jag tyckte att han var olik sig!"

NO SHIT! Ja jag säger då det! Nu blir det Solsidan. Over and out! VÄNTA NU FÖRRESTEN!! Arne säger att det inte är nåt Solsidan utan Let´s dance....meeeen skjuuuut mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar