lördag 20 mars 2010

En alldeles perfekt lördag

Denna dag har börjat helt perfekt! Arne vaknade strax efter sju. Jag trodde att han bara skulle på toa så jag småslumrade om och blev väckt kvart i åtta med frukost bestående av kaffe, mackor, ägg och röda vindruvor som väntade på mig i vardagsrummet. Hade först tänkt tagit en morgonlöptur men den tanken ändrades snabbt. Fick bli en lite senare snabbrunda på 5 km så nu sitter jag nyduschad, packad och klar i väntan på att dra västerut.


Nu när vårvindarna drar in över vårt land blir jag så sjukt sugen på att rensa! Jag vill rensa, putsa, fixa och städa bort varenda tunga vinterluddstuss som nästlat sig in i vårt hem. Organisera, göra om (ja inga storprojekt på länge tack men lite småprojekt som omorganisation i garderoben mm) men främst av allt bör vi nog se till att göra klart köket förstås.
Har hittat ett matbord från furniturebox som både jag och Therése tror kommer passa galant i vårt kök. Känner dock att jag vill se det på riktigt så det kanske blir en vårtripp till Kungens kurva där de har en butik. Vet inte om de har just det här bordet, får väl ringa och kolla det först. Men visst är det rätt schysst? Ett runt bord, kan nog bli en bra brytning till allt annat kantigt. Japp jag tror på det!

Nu ska jag fortsätta min alldeles perfekta lördag med ett stopp hos mamma och pappa för fika och sen vidare till Arnes pappa. Imorgon är det fisketävling så håll tummen att jag drar storvinsten!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar