söndag 20 mars 2011

Come take....


...a walk with me!








Izzy måste vara helt övertygad om att hon är en hund, och snart är det inte långt ifrån att vi också tror det! Idag skulle vi ta en skogspromenad och gissa vem som ville följa med! Izzy hängde med i en och en halv timme. Hon drog runt runt i skoterspåret, kastade sig ut i djupsnön, smög bakom och rusade framför, precis som en hund. Det var bara en pinne i käften som fattades, sen hade det varit en komplett disguise!

Eftermiddagen har spenderats i en solstol ute i solen. Efter det blev det hämtmat och besök av Janne, Anna-Carin och Filip. Nu ligger vi som sälar i varsin soffa och väntar på Solsidan.

Igår var vi ute på en liten roadtrip.Världens bästa Kaffekokar-Erik har nyligen fyllt 3o bast så vi drog till Hammerdal för att fira detta. Blev en liten lightversion för min del då jag körde hem på natten men jösses vilka sköna människor vi träffade på!
Erik gick jag i skolan med i Härnösand och han har räddat mitt skinn både en och femton gånger. Dels när jag strandat på trottoarkanten efter lite väl mycket flytande föda, dels när Ådi inte velat göra som jag vill. Erik har ryckt ut och det är jag honom oändligt tacksam för! Han är en av de bästa människor jag vet, man blir alltid så glad i hans sällskap. Dessutom har han den skönaste vänskapsskara samt en underbar flickvän, Lina, och jag är TOKGLAD över att vi fick vara med denna kväll!! Hoppas på en reunion och då ska jag INTE köra hem!!

Det var väl det jag orkar med att skriva för tillfället. Lovar att återkomma med lite mer edgy nyhetsflöde imorgon när mina hjärnceller sovit ikapp mina tankar :)

1 kommentar:

  1. Söt Izzy :)
    Så brukar våran katt Sigge göra också. ( då han kände för det såklart :P )
    Kram och ha en bra dag.

    SvaraRadera