onsdag 9 mars 2011

Män och mogna avocados

Igår tittade jag på "House". Hugh Laurie är för jäkla hot för att vara.....ja jag var tvungen att googla och MEIN GODT han är ju för helvete 52 bast!! FEMTIOTVÅÅÅÅÅ!!!! Herregud om jag hade hans sexappeal om fem år så kunde jag lätt lägga mig ned och vila mig i form haha!

Nu tittar jag på Per Morberg. Det är också en fascinerande man. Visar verkligen att det inte räcker med att bara vara snygg, man måste vara intressant också! Nu vill inte jag påstå att jag tycker att han är så vidare läcker bara sådär, nej det är HUR han är som är det main thing. Jag vill bara att han ska komma hit och slänga upp en fläskig köttbit på vår utegrill, pressa spaghetti genom vår Kitchen Aid (som vi inte har, herregud men han tar säääääkert med sig en), tvinga mig att smaka tusen gånger från första tillagningsögonblicket, dra fingrarna genom håret så testarna klibbar ihop av stekflottet........Ja ni hajar kanske hur jag menar? Eller så inte!

Jag vet att det kanske är svårt för vissa att förstå hur jag menar, men idag på jobbet fick jag uppbackning så jag vet att jag inte är helt ute och cyklar :)

Är det där någon "tjejgrej"? Jag hatar förvisso att säga så, tjejgrej, men jag undrar ändå om det går att använda i detta fall. Vi tjejer imponeras av starka personer. Med starka menar jag inte nödvändigtvis muskelstyrka, utan mer en personlig utstrålning som tyder på en intressant insida. Eller är det så, att även killar fascineras av kvinnor som har "det", alltså som kanske inte nödvändigtvs är superheta vid första anblicken men som har ett sätt som gör att ögonen går i spinn och de bara vill ha mer mer mer?

JAG blir definitivt så, men så är jag ju tjej också så jag kan inte avgöra hur det är för grabbar. Jag fascineras av naturlig självsäkerhet blandad med en ärlig ödmjukhet. Om det lyser "Ja jag är snygg OCH jag vet om DET" i pannan så ryggar jag direkt. "Skit på dig" tänker min hjärna genast och det går nästan att se isen som lätt skulle kunna karvas av mig och användas i vilken festbål som helst. Jag avskyr verkligen snygga människor som inte har en tillstymmelse till insida, det är ett sånt slöseri!

Däremot älskar jag verkligen när människor överraskar. Folk som man sett en längre tid och som man bildar en relativt rättvis bild av men plötsligt så KABAM gör de något helt oväntat och man ser dem med helt nya ögon. Eller man ser dem i ett mycket vackrare skimmer. Det är väl underbart när sådant händer?!

Idag kom jag för övrigt på en lite rolig liknelse mellan män och avocados. En avocado är ett mysterium när den mognar. Det gäller liksom att ha den rätta touchen när man skär upp den. Det går ju inte att ta den helt omogen och väntar man för länge så är ögonblicket förbi och det är lika bra att slänga den.
Precis så är det med män också! Oftast så mognar och åldras de med stil och klass, mycket bättre än oss damer men det har jag pratat om förr så den delen struntar jag i nu.
Men ibland, precis som avocadon man just tyckte att man tog ur kylen för att mogna, så tittar man på en del och de ser ut som 50+ fast de egentligen bara är 25!
Det gäller att ha rätt timing med andra ord.

Lustigt eller hur? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar