söndag 27 mars 2011

Man blir så jävla glad!

När man kliver upp på lördagsmorgonen, är svinförkyld, trött och hungrig. Det är minus åtta grader ute och jag måste skrapa rutorna på Ådi. Vart fan tog våren vägen??
Kommer till jobbet där jag på mindre än fem minuter hört alldeles för mycket av en speciell person. Kom nu ihåg att "speciell" inte alltid betyder något bra!! På mindre än fem minuter har jag, som en avkomma i detta djävulska släkte kallat "kvinnor", blivit totalt utdömd, bortselekterad och allmänt idiotförklarad. Allt detta innan jag ens hunnit ta kaffe! Men för faaan!
Då är det underbart att komma till jobbet. Verkligen! Fick dock perspektiv på vissa saker. Av flera onda ting finns det faktiskt NÅT som är mindre ont!

Helgen har, som ni kanske förstår, varit alldeles för lång och jobbig. Förkylningen tog om och slog ned mig ordentligt igår. Huvudet fullt med snor så det nästan kom i självsvängning när jag rörde för snabbt på huvudet, antar att snoret inte hann byta plats smidigt och säkert.

Antar att det inte var så smart av mig att dra igång en stenhård träningsvecka när jag skulle jobba nätter. Löpning, styrketräning och nattjobb all in one resulterade bara i en förstörd och nedbruten kropp. Så jävla typiskt!
Har ett schysst inlägg angående min egen fåfänga men det tar vi imorgon. Nu är jag för trött för att tänka men jag lever, be aware of it!
Ser fram emot en mycket bättre vecka, den sista innan ledigheten tar emot med öppna armar. Sol ska det bli också har de lovat, aaaahhhhh!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar