söndag 6 mars 2011


 Dit ingen ström kan nå......

Japp vi har varit totalt ödelagda i helgen. Ingen Facebook, ingen Melodifestival, inga skidtävlingar....yeeeaah right som om jag kollat på dem ÄNDÅ?! Det jag menar är att vi har haft en helg i total symbios med naturen, och dit vilken elallergiker som helst LÄTT skulle kunna leva problemfritt i 100 år. Stensjön är platsen och det första som väntade oss i stugan var, förutom svärfar, hans kulinariska kolbullar :)


Utsikt från fönstret. Klockan är sju. Där ute väntar rödingen på att få plockas upp


Kvällsmys i stugan


Passande namn på stugan. Får en inte ALLS att fundera över vilka som bott där tidigare. Sovit i samma sängar. Ätit vid samma köksbord.....MHMM?!


Stugan och Arne


Toaletten. Observera att även råttorna verkar göra sina behov här!


Drar ihop till middagsfödan :)
 Tyvärr var jag inte med vid själva fångstögonblicket. Var jag var?
JAG ÅT naturligtvis hahahaha!!


Gapat över mycket den stackarn!


Tur man inte kan SE blåsten!


Arne myser under huvan


Lunchtime! Kolbullar :)


Arne lagar.........


....och jag äter!


BLÅÅÅÅSER det trooo???!!!


Japp köttbullen ni ser, that´s me! Nedpackad
i pulkan på väg hemåt.



Jag är en riktig outdoor-wannabe. Ser mig själv alltid som en som älskar utelivet (ja då menar jag inte det på krogen). Ge mig en bergstopp och jag vill stå längst upp på den. Skicka ut mig i en kanot och jag paddlar gladeligen längs Indalsälven med ett kastspö mellan tänderna. Borra ett hål i isen och jag sitter där tills jag fått största abborren. MEN!

Jag VÄGRAR frysa!! Det är tamejfan det värsta jag vet! Är aldrig rätt klädd, får alltid låna största skoteroverallen som jag snubblar runt i totalt oförmögen att röra mig fritt i. Alltid fel skor, tills förra året då jag faktiskt tog tag i detta och köpte ett par grisvarma skor. Faktiskt, när jag tänker efter så är det för övrigt det senaste i skoväg jag införskaffade haha! Har dock fått små hintar om att mina tennispjucks från Hedenhös tid inte längre går hem så jag får väl masa mig iväg och kosta på mig ett par nya då :)

Ja en parentes var det där. Back to my wildlife-ådra! Hur tror ni det var denna gång? Solen sken som ni kan se på bilderna, och det var till och med några plusgrader. MEN VEM I HELVETE SKICKADE MISTER BISTER-STORM i min väska?? VA VA? VEM VAR DET???
Det blåste, nej STORMADE, så jag var tvungen att ta en bild för att se att huvudet faktiskt satt fast där långt inne i jackan. Hade fått låna jackan av bästa grannen med stor utlovning att den var "den varmaste jackan som hon någonsin haft".
Vi får väl se tänkte jag men OH MY GODVARM den var!!!! En riktig life-saver må jag säga, och orsaken till att jag faktiskt uthärdade större delen av dagen.

Har ändå haft en helt underbar helg! Man landar verkligen vid sådana här tillfällen. Helt ovetande om vad som händer och sker i världen. Ingen telefon som kan ringa eller chatt-ruta som blinkar. Det är nog de enda tillfällen som jag känner mig totalt i balans med mig själv. Det går liksom inte att göra så mycket annat än att lyssna på naturen och ta det lugnt. Är jag redo för en sjudagars på jobbet? Am I ever?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar