onsdag 30 mars 2011

Min nya fina dator

Can I get back to you?

Jag har ju köpt en ny fin dator. Brorsan följde med mig när jag köpte den, sen följde han med hem för att äta våfflor. Jag ställde ned kartongen med datorn i hallen, fixade käk och sen slappade vi med kaffe i soffan. Therese kom från jobbet, det gick några timmar och till slut säger bror:

"Men hur kan man KÖPA en teknisk pryl och sen bara ställa den i HALLEN!! JAG BRYTER IHOOOP!"

Jag säger då:
"Men kan jag göra det då? Den ska ju lämnas bort och fixas."

"Men herregud SLÅ PÅ DEN!"

Jaha :) Så började sagan om min fina nya leksak, vår fina nya leksak.
Nu ploppar det upp nya rutor hela tiden. "Vill du aktivera verktygsfältet?" "Registrera dig för Norton. Du kan få betala för vissa anslutningar" osv osv. Ehhhh, can I get back to you on that? Jag har ingen aning om vad jag bör och inte bör trycka ja på så jag ignorerar allt som ploppar upp i hopp om att inget hemskt händer innan jag har lämnat den till min personliga datafixare :)

Idag har jag varit på roadtrip med Camilla och hennes TOKSÖTA dotter till Hudik. Vi shoppade grejer till hennes 30-årsfest samt att jag gjorde ett snabbesök på Proteinbutiken. Butik och butik, ett gym som hade lite grejer på en hylla hehe. Jag skulle köpa en viss proteinbar som jag hört ska vara mest nyttig av alla bars med minst socker och mest protein. Gled in där och bad om en låda. Jag fick en låda, snabb som vinden, och virvlade ut ur butiken. Bjöd Camilla och båda kunde konstatera att de var SVINGODA!

"Det bästa är att det är jävligt lite socker jämfört med andra, säger jag, det är bara.......men vafan........Jag börjar läsa på förpackningen och har väl KÖPT FEL SORT!!!! Det är ju för fan lika mycket socker i de här som i godis! Nästan iaf!! Och nu har jag en hel låda hahaaaaa!!!! Jaja, bättre lycka nästa gång!

Nu sitter jag nyduschad i soffan efter en kvällslöptur. Vi ska se Paranormal activity......om vi törs :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar